Lakwerk

 

Omdat de originele lak dof begon te worden, besloot ik in '97 om de miata een nieuw laagje verf te geven.  Vermits ik hem in het wit eigenlijk toch niet ze geslaagd vond heb ik hem in het groen metallic laten herdoen.  Die kleur staat hem gewoon perfekt.  De kleur trekt heel hard op het 'Sparkling Green' van de in Engeland beperkte serie 'Berkeley'. 

bumpers en deuren erafalle deukjes en krasjes moeten eruit...Bumpers en deuren eraf.  Die worden apart geschilderd.

 

 

ooit al eens achter de spatborden gekeken? Je zou verbaasd zijn wat daar allemaal achterzit!achterkantOoit de spatborden er al eens afgehaald?  Je zou eens moeten weten hoeveel vuil daar onder zit.  Er zit trouwens geen anti-roest bescherming onder ook, dus heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de binnenkant in te spuiten met van die zwarte undercoating.

 

pas terug van de carrossieralles geverfd, binnen en buitenDe miata zoals hij terug kwam van de carrossier.  Binnen en buiten geverfd ... behalve het motorcompartiment.

 

 

lelijk, niet?voorbereiding...alles moet eruitpassagierskant is al gedaan...niet slecht eh?chauffeurskant bijna klaar

 

 

Uiteindelijk resultaat...ziet er beter uit dan nieuwInitieel was onder de motorkap alles nog wit ... lelijk gezicht, dus besloot ik ze zelf te spuiten toen ik de turbo installeerde. 

Dit is het uiteindelijke resultaat, niet slecht eh?