klein_car_front1.jpg (22329 bytes)klein_car_rear.jpg (36996 bytes)


   

Welkom op mijn website!  Op deze pagina's vind je meer info over mijn miata (Amerikaanse MX5)...
Ik hoop dat je hier enige bruikbare info vindt.  Kijk ook even naar mijn Turbo en ABS installaties.  Je vindt hier ook wat info over de inbouw van een nieuw interieur, elektrische spiegels enz.  Onder techie spul vind je een aantal handige gadgets, zoals hoe je een carkit aansluit, diverse O2 meters, J&S monitor, de 'Big Red Button' enz...  Veel plezier! 
Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen!  Ik apprecieer alle feedback.  Laat ook gerust een woordje achter in mijn gastboek, het zal me aanmoedigen om de site up-to-date te houden. 

BELANGRIJK:

Omwille van de enorme hoeveelheid spam die ik krijg sinds ik mijn e-mail op deze site zette, was ik verplicht om het er terug af te halen.  Als je me wil contacteren, laat dan gewoon een berichtje in mijn gastenboek.  Ik krijg dan automatisch een mailtje.  Sorry voor het ongemak.

De nederlandstalige pagina's worden sedert 16 juni 2000 niet meer bijgewerkt.  Enkel de engelstalige versie wordt nog regelmatig bijgewerkt.  Sorry voor het ongemak.