herbalife header top voel het verschil
 

      BMI - BODY MASS INDEX BEREKENEN

 

De BMI-Calculator  (BMI staat voor 'Body Mass Index' oftewel 'Lichaam Gewicht Index' (LGI)) berekent de verhouding tussen de opgegeven lengte en het gewicht. Met de BMI kun je inschatten hoe iemands gezondheid is in relatie tot zijn/haar gewicht. De BMI is natuurlijk afhankelijk van de persoon, een bodybuilder bijvoorbeeld kan vrij zwaar zijn in verhouding tot zijn/haar lengte, maar dat is in dat geval juist goed omdat bodybuilders werken aan de hoeveelheid spiermassa en dus in verhouding zwaarder zijn. 

Hoe reken je de BMI uit ?
De BMI wordt berekend door het gewicht in kilogram te delen door het kwadraat van de lengte in meter (kg/m²). 

Wanneer ben je te zwaar.
 
Kleiner dan 18,5 Te licht
Je hebt kans op lichamelijke klachten. Probeer je gewicht iets te verhogen door wat extra te eten. Maar prop je niet vol met snoep en snacks.
18,5 - 25 Gezond gewicht
Je hoeft niet aan te komen of af te vallen voor je gezondheid. Toch is het verstandig om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Te veel eten is nooit gezond.
25 - 30 Te zwaar
Als je een paar kilo afvalt, zul je je wellicht prettiger voelen, maar voor je gezondheid is het nog niet echt noodzakelijk om af te vallen. Je kunt ook besluiten om je gewicht te laten zoals het nu is.
30 - 40 Veel te zwaar
Probeer het overtollige gewicht kwijt te raken door goed op je voeding te letten en regelmatig te bewegen. Je kunt speciale dieetproducten gebruiken of je laten adviseren door een diëtist. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u snel en blijvend een normaal gewicht bereiken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.
Groter dan 40 Zeer ernstig overgewicht (morbide obesitas)
Je gewicht vormt een bedreiging voor je gezondheid: de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk neemt toe en je gewrichten worden te zwaar belast. Probeer (met professionele hulp) gewicht te verliezen. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u een blijvend normaal gewicht bereiken, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.
  BMI berekenen
 

 
 


Promoot deze website                    

 

 
Meer informatie?
 
Voor meer vrijblijvende informatie kunt u bellen naar 0485/56.31.16 of mailen , er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife corporate logo
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013 - |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.