herbalife i want you, bouw aan je toekomst
LEVENSADVIES    door Jim Rohn   15 min.


 


herbalife genh artikel oktober 2006 krant Het Laatste Nieuws Lees het artikel dat in oktober 2006 verscheen in de krant Het Laatste Nieuws : "Jongeren willen een mentor, geen baas". In het artikel van Het Laatste Nieuws spreekt men over 'Generatie Y' of 'Generatie Young' en dat is juist de generatie die Herbalife bedoelt met Gen-H of Generation H. Herbalife had de resultaten van deze studie al een tijdje door en vandaar werken wij graag met Gen-H mensen en werken Gen-H mensen graag met Herbalife.
Het artikel vermeldt ook dat Generatie Y geen baas meer willen maar een mentor. Wel bij Herbalife noemen wij dat een Sponsor en het is de begeleider, mentor, om hen met de Herbalife activiteit op pad te helpen en te begeleiden naar hun grote financiŽle onafhankelijkheid en de weg te tonen om hun dromen waar te kunnen maken.
Ze willen dus geen baas maar een mentor en ze verwachten veel feedback en complimenten of met andere woorden erkenning. Al deze elementen vind je terug bij het werken als Herbalife Wellness Coach of Onafhankelijk Herbalife Distributeur.
 

      GENERATION H

 
herbalife generationh, genh

Tegenwoordig is het moeilijker dan ooit voor jonge mensen om een leuke goed betaalde baan te vinden. Zelfs al heb je diploma's. Bedrijven vragen ervaring, maar geven je de kans niet om die op te doen.

 
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken ? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden ?
Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid ? Dan ben je niet de enige !
 

Hoe ziet jouw toekomst eruit ?

Heb je die zelf in de hand ? Heb je het gevoel dat je toekomst onzeker is ? Ben je 18-30 jaar ? 

Doe dan mee! Investeer in je gezondheid en start je eigen bedrijf vanuit huis !

Wat is er leuker dan je eigen tijd indelen, je eigen business opbouwen en van het leven te genieten !
 
Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.

genh herbalife

Be your own Boss with Generation H!

 
Herbalife is een netwerkmarketing (NWM) bedrijf. Wat houdt netwerkmarketing nou precies in ? Eigenlijk zegt de benaming het al: iets in de markt zetten binnen een netwerk. Sterker nog, je doet de hele dag aan NWM zonder dat je er zelf erg in hebt !

Als je ergens enthousiast over bent, bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, vertel je dat aan iedereen die het wil horen. Of op z'n minst aan je familie en vrienden. Dat is dus al NWM. Je brengt iets aan de man binnen je eigen netwerk. Jammer genoeg zie jij daar zelf niets van terug. En dat terwijl bijvoorbeeld de telefoonwinkel het eigenlijk aan JOU te danken heeft dat hij een klant rijker is.

Nou, in een NWM bedrijf zoals Herbalife krijg je er dus wťl geld voor wanneer je je vrienden en familie laat meedelen in een product waar jij enthousiast over bent.

 
NWM heeft veel voordelen voor jonge mensen:

∑ Werken vanuit huis betekent vrijheid, kostenbesparingen en belastingvoordelen.

∑ Eigen baas dus JIJ bepaalt wanneer, met wie, op welke manier en hoeveel uren je werkt. Je bepaalt ZELF hoe hoog je inkomen wordt en alles wat je verdient is ook daadwerkelijk voor JOU ! Niks zakken van de baas vullen dus !

∑ Geen hoge investeringen voor pand, inventaris, personeel en dat soort kostenposten. Een computer is handig om te hebben, maar die is tegenwoordig bijna in elk huishouden standaard aanwezig. Het enige dat je nodig hebt is een gezonde dosis doorzettingsvermogen en vooral ENTHOUSIASME !!! De grootste investeringen zullen tijd en energie zijn.

∑ Goede begeleiding, training en opleiding door ervaren collega's. Binnen Herbalife heb je veel keuze uit trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel nationaal als internationaal!) op hoog niveau. Hierbij maakt het niet uit of je je bedrijf nu parttime of fulltime wilt runnen.

 
herbalife move genh
 
Deze beslissing kan je leven veranderen ! Laat je dromen uitkomen !
Wij staan klaar voor je. Wij zijn dynamische en succesvolle jonge ondernemers, die wegens enorme groeimogelijkheden op zoek zijn naar ander jong en ondernemend talent. Wij zullen je introduceren en begeleiden in een branche die de komende jaren, naar verwachting, een explosieve groei zal doormaken. Wij bieden je dus geen baan, maar een serieuze mogelijkheid om fulltime of parttime voor jezelf te beginnen.
 
 
Walk away from the 97%     door Jim Rohn   4 min.

 

 

 


Promoot deze website                    

 

Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
logo herbalife
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013  Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.