header herbalife afslanken vermageren
 

      AFSLANKEN met Herbalife afslanken vermageren

 
U heeft een waardevolle beslissing genomen om de Herbalife producten te gaan combineren met uw dagelijkse voeding. Hiermee heeft u de eerste stap gezet naar een slanke en fitte toekomst. De producten van Herbalife zijn wereldwijd al een heel groot succes: tientallen miljoenen mensen in vele landen eten reeds deze unieke producten op basis van kruiden. Herbalife is niet alleen een afslankprogramma, maar ook gezonde en uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm.
 
Het basis gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife bestaat uit drie producten: voedingsshake, vitaminen en mineralen en vezel en kruidentabletten.
 

Gezond, slank, fit en vitaal, hoeveel is u dat waard ?


 

Herbalife

Topkwaliteit en werkt op cellunaire niveau

Verander uw levensstijl met de gewichtbeheersingsproducten van Herbalife. Dit plan voor een gezondere levensstijl bestaat uit:
   
's ochtends een shake, 's middags een shake en 's avonds een uitgebalanceerde maaltijd als u gewicht wilt verliezen.
Als alternatief, als u uw gewicht wilt behouden, kunt u 's ochtends een shake nemen, en als lunch en avondeten
twee gezonde maaltijden nemen.
Drink 6 Ó 8 glazen water per dag.
Eet fruit en groenteporties als tussendoortjes
Sport - werk 3 maal per week gedurende 30 Ó 40 minuten aan uw conditie.
 
herbalife afslank vermager shake


1. Ken uw lichaam

De eerste stap voor een persoonlijke oplossing met Herbalife is het maken van een lichaamsanalyse.
Ga rustig zitten en laat uw Herbalife Coach vaststellen welk persoonlijke maaltijdplan geschikt is om uw aanpak van
gewichtsbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid prote´ne.
Prote´ne en persoonlijke aanpak de sleutelwoorden van Herbalife. Als u de juiste hoeveelheid prote´ne eet die past bij uw lichaam, dan kan u dit helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan.
U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieŰn.
Het is zo eenvoudig
Uw Herbalife Coach maakt alle berekeningen voor u - en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

 

2. Geniet van uw ideale maaltijd

Ontbijt
Begin de dag met een heerlijke voedzame shake, in ÚÚn van de acht verrukkelijke smaken.
Halverwege de ochtend
Neem een gezonde snack, zoals een prote´nereep, sojanootjes of de prote´ne shake als u eiwit nodig heeft.
Lunch
Maak opnieuw zo'n lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.
Halverwege de middag
Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels. Neem een prote´nereep, sojanootjes of de prote´ne shake als u meer eiwit nodig heeft.
Avondeten
Geniet bij uw avondmaal bij voorkeur van een mager eiwitrijk gerecht, zoals kip, vis en serveer er royaal kleurrijke
groenten bij.
 

3. Maak uw succes optimaal

Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtsbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoeften. Daarom hebben we een
aantrekkelijk assortiment van prote´nerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.
 
Vergroot uw succes: drink Thermojetics™ Instant Kruidendrank en AloŰsiroop
 

Zet uw gewichtsbeheersing op de rails met dit persoonlijke programma

Formule 1 Voedingsshake

Een heerlijke en voedzame maaltijd in een shake. Samengesteld met 9 gram hoogwaardige sojaprote´ne
(19 Ó 21 g indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren.
herbalife choco shake Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŰle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.

• Slechts 217 calorieŰn per portie
• Bevat 17,5 g prote´ne
• Boordevol vitaminen en mineralen

Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, F1 Vrij van Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Fruit, Cappuccino en Toffee-Appel & Kaneel
Wat zit er in een shake ?   klik hier


Formula 1 Maaltijdreep

herbalife maaltijdreep formula1 Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep !
Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc.
In tegenstelling tot de andere repen en andere prote´nerijke snacks, is de Formula 1 Maaltijdreep, net zoals de shake, een volledige maaltijdvervanger.
Lees verder>>>


Formule 2 Multivitaminencomplex

herbalife formule 2 multivitaminencomplex Wetenschappelijk samengesteld multivitaminensupplement dat ervoor zorgt dat u elke dag de essentiŰle voedingsstoffen binnen krijgt. Stress, een slechte voeding en (lucht)vervuiling kunnen tot gevolg hebben dat uw lichaam essentiŰle voedingsstoffen te kort komt. Dat kan er weer toe leiden dat u zich futloos voelt en er vermoeid uitziet, snel ziek wordt of moeite heeft om overgewicht kwijt te raken.
Formule 2 levert u een breed scala aan vitaminen en mineralen, plus geselecteerde kruiden die de voedingswaarde van Formule 1 verder aanvullen.


Vezel- en kruidentabletten

herbalife vezel kruiden tabletten Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.
 


AANVULLEND PRODUCT

herbalife formule 3 proteine poeder

Formule 3 Prote´ne Poeder

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid prote´ne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieŰn. Prote´ne Poeder is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan prote´ne aan te vullen. Dit helpt u om slank en fit te blijven.
 
Koop een startpakket en kies de supplementen om uw programma aan te vullen. Het zijn allen zorgvuldig geselecteerde producten die ervoor zorgen dat u er fantastisch uitziet en u zich ook zo voelt.
 


 Gratis body lichaamanalyse


Promoot deze website                    

 

 
Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife logo afslanken
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing, buikvet vermageren, shakes, zonder dieet, na bevalling, gezicht, benen en billen hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŰren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.