herbalife sportvoeding, herbalife24
 

      HERBALIFE SPORTVOEDING

 

Herbalife begrijpt dat hydratatie, vitaliteit en hersteltijd belangrijke onderdelen zijn in elke sport. Of u nu net begint of dat u een professioneel atleet bent, wij hebben de juiste producten voor uw lichaam en prestaties. Deze producten voor vitaliteit bevatten ingrediŽnten zoals guarana, Vitamine C, B6, B12 en andere waardevolle voedingsstoffen. Wat uw sport ook is, of u nu aan teamsport doet of naar de sportschool gaat.

 

Herbalife24 producten voor 24 uur sporters

herbalife24 groep sportvoeding

De eerste prestatiegerichte voedingslijn die sporters 24 uur per dag ondersteunt

Sportvoedingspecialist Herbalife heeft een supplierovereenkomst met diverse sportclubs.
 

Sinds augustus 2012 gebruikt het Belgisch nationaal voetbalteam Herbalife voedingsproducten.

Cercle Brugge, KV Mechelen en PSV Eindhoven gebruiken ook al Herbalife.Sinds september 2011 gebruiken Vitesse en ADO Den Haag Herbalife voeding. Herbalife heeft een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax, Champions League winnaar FC Barcelonaen HV KRAS/ Volendam een supplierovereenkomst gesloten.

Wereldwijd zijn er top atleten, sportclubs en federaties die Herbalife voedingssupplementen gebruiken.
IJshockey AIK (Zweden) en HC Plzen (Czech republic), FIN Italianse zwemfederatie, Taekwondo Korea nationaal team, Costa Rica nationaal voetbalteam, Vietnameses olympische ploeg en nog vele anderen.

 

Gepersonaliseerd voedingsplan
Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor spelers een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Over Herbalife : Herbalife is ťťn van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 Vitaliteit en energie bij sporten, voor atletenSportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp,
maar uiteindelijk draait het om de volgende basis componenten :

 

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŽn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Herbalife Formula 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstof voorraad in de spieren te ontzien.

Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Multivitaminen tabletten en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŽn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

 

2. Brandstof bijvullen

Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
DOEN:
Drink direct na het sporten de Herbalife Formula 1 proteÔnedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.
Voor duurzame energie Liftoff en H3O sportdranken.

herbalife liftoff

Samenstelling herbalife Liftoff - etiket    


  
   Liftoff
   Citroen en sinaasappelsmaak
   Etiket voedingsinformatie

3. Reparatie

ProteÔne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteÔnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteÔne helpt de spiercellen om zťlf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Herbalife Formula 1 proteÔnedrank, gecombineerd met proteÔnerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Personalised ProteÔnepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

 

4. Renovatie

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met antioxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

 

 

Herbalife24 producten voor 24 uur sporters lees verder voor Herbalife24 Sport >>>>

herbalife groep sportvoeding producten

De eerste prestatiegerichte voedingslijn die sporters 24 uur per dag ondersteunt

 


Promoot deze website                    

 

Bob Peeters, voetbal topcoach en voormalig speler van de rode duivels, weet als geen ander hoe belangrijk uitgebalanceerde voeding is voor het leveren van topprestaties.
Bob koos voor Herbalife, mede op advies van zijn adviseurs.
 
 
 
 
Gepubliceerd op 18 sep 2013
De medische staff van de rode duivels over Herbalife
Le staff mťdical des Diables Rouges au sujet d'Herbalife.
 
 
 
Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife sportvoeding logo
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŽren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013  Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.