herbalife lijst supplementen
 

      Voeding supplementen

 
Herbalife biedt u een verscheidenheid aan specifieke producten die voortbouwen op de grondbeginselen van Herbalife™, Herbalife's kernproducten; Formula 1 voedingsshake, (wat zit er in een shake ? klik hier) Vitaminen en mineralen en de Vezel en kruidentabletten.
 

De manier waarop de programma’s van Herbalife aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften van een persoon, is iets waar we zeer trots op zijn. Deze gepersonaliseerde programma’s streven naar het behalen van een zo compleet mogelijk voedingplan. Net buiten de kernproducten zijn de gerichte voedingsproducten te vinden, welke voortbouwen op de basis van uitgebalanceerde voeding. Personaliseer uw programma door producten te selecteren die aansluiten bij uw specifieke, individuele behoeften.
 

herbalife voeding supplement groep
 
U kunt onze specifieke voedingsproducten los gebruiken, of ze samen gebruiken met uw persoonlijke programma voor gewichtsbeheersing. U kunt uw voeding altijd nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke behoeften.
Omdat mannen en vrouwen anders op voeding reageren en een andere levensstijl hebben, zijn er voor beiden aparte producten samengesteld. Ons specifieke assortiment biedt tevens een reeks van producten gericht op individuele behoeften, van de ondersteuning van de spijsvertering tot voeding voor sporters.


De lijst :
Formula 1 shake - Formula 1 maaltijdreep - ProteÔne poeder - Thermojeticsģ Instant Kruidendrank -
Cell-U-Loss - Herbalifeline - ProteÔnereep - Gourmet Tomatensoep - NRG tabletten - AloŽMAX -
AloŽsiroop Mango - AloŽsiroop - Schizandra Plus - RoseOx - QuickSpark - Niteworks - H≥0 Pro sportdrank - LiftOff - Thermo Complete - Cell Nutrition - Fiberbond - Thermojeticsģ Geel - Tang Kuei - Prelox Blue

 


Formula 1 shake.
Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Verkrijgbaar is acht smaken; Cookies and Cream, Vanille, F1 Vrij van Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Fruit, Cappuccino en Toffee-Appel & Kaneel.

herbalife voeding shake


Formula 1 maaltijdreep. Het is niet altijd gemakkelijk om een evenwichtige en voedzame maaltijd in een handige verpakking te vinden. Daarom heeft Herbalife deze maaltijdvervangende reep ontwikkeld. De Herbalife Formule 1 maaltijdvervangende reep bevat alle essentiŽle voedingsstoffen en kan gebruikt worden als een evenwichtige maaltijd of voor gewichtsbeheersing. Hij is lekker, geeft u een energiek gevoel en bestrijdt het hongergevoel voor een lange tijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

herbalife reep


ProteÔne poeder. Eiwit of proteÔne is een onmisbare bouwsteen voor in feite elke cel van uw lichaam. Maar al te vaak snijden mensen die willen afslanken in de hoeveelheid eiwit die zij consumeren. Dit kan gemakkelijk leiden tot voedingskundige tekorten die de gewichtsbeheersing juist afzwakken en mogelijk zelfs resulteren in gewichtstoename. Een tot drie lepels van dit product per dag geeft het lichaam een hoeveelheid van 15 gram hoogwaardig eiwit, wat u flink op weg helpt naar de ideale eiwitconsumptie.

herbalife proteine reepThermojeticsģ Instant Kruidendrank
. Begint u uw dag graag met een vliegende start? Waarom verruilt u uw gebruikelijke kop koffie dan niet voor een alternatief met weinig calorieŽn en slechts een derde van de hoeveelheid cafeÔne! Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken. Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag. Bevat groene en zwarte thee extracten. Bevat polyphenol antioxidanten. Antioxidanten staan erom bekend de cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Eťn portie bevat ongeveer 6 calorieŽn (afhankelijk van welke van de vier smaken u kiest). Kan warm of koud gedronken worden.
100 of 50 gram.

herbalife kruidenthee


Cell-U-Loss. Wilt u af van die onregelmatige huid? Een onregelmatige huid ontstaat als vetweefsel op bepaalde plaatsen vocht en afvalstoffen vasthoudt. Cell-U-Loss is ontwikkeld om het uiterlijk van sinaasappelhuid te verbeteren. Het helpt het lichaam zijn natuurlijke vochtbalans te herstellen en helpt tevens bij de afvoer van de afvalstoffen. Vetweefsel is geneigd zich vast te zetten in bepaalde delen van het lichaam door het ophopen van vocht en afvalstoffen. Het verbeteren van uw eetgewoonten, het drinken van water en actiever worden kan de kans hierop verminderen.   90 tabletten.

herbalife cell u loss


Herbalifeline. Tenzij u er voortdurend voor zorgt voedsel te eten met de goede vetten, krijgt u hoogstwaarschijnlijk niet voldoende essentiŽle vetten binnen die van belang zijn voor een optimale gezondheid. Herbalifeline is rijk aan Omega-3 vetzuren, de goede vetcomponenten die de natuurlijke functie van hart en bloedsomloop ondersteunen. Ze worden doorgaans aangetroffen in vis zoals makreel, haring en zalm. Herbalifelineģ capsules bevatten bronnen van omega-3 verzuren, EPA en DHA, welke waardevolle eigenschappen bieden voor het welzijn van het hart. Neem Herbalifeline en u profiteert van de beste voedingsstoffen uit zee!   90 capsules.

herbalife herbalifeline


ProteÔnereep. Een heel gezond alternatief op de bekende snacks die teveel vet en suiker bevatten. Een perfect tussendoortje om de perioden tussen uw maaltijden te overbruggen. SojaproteÔne is een, hoogwaardige en plantaardige proteÔne. Onderzoek toont aan dat de consumptie van minimaal 25g sojaproteÔne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten, het juiste cholesterolniveau kan helpen behouden. Stil de trek in snacks met een heerlijk tussendoortje. Voor een zoete traktatie neemt u een ProteÔnereep. Verpakt per 14 stuks. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, citroen en vanille-amandel. herbalife reep proteine


Gourmet Tomatensoep
is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep. Slechts 104 calorieŽn om uw calorie inname te beheersen. Soep is het ideale tussendoortje voor elk gewichtsbeheersings of evenwichtig voedings-programma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde evenwichtige snacks zitten. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen en met acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep. Geschikt voor vegetariŽrs. Lekker tussendoortje voor elke gewichtbeheersingsprogramma.
21 porties.

herbalife gourmet tomatensoep

NRG tabletten. Nature's Raw Guarana kan zorgen voor een langdurig energiek gevoel, op ieder moment dat u er behoefte aan heeft. Al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn opwekkende eigenschappen. Guarana is een struikgewas uit Zuid Afrika, dat gebruikt wordt vanwege het cafeÔnegehalte en opwekkende, verfrissende eigenschappen. Handige en gemakkelijk in te nemen tabletten. Neem twee tot vier NRG tabletten, als alternatief voor Liftoffģ, per dag om van het verkwikkende effect van guarana te profiteren.   60 tabletten.

herbalife NRG tabletten guaranaAloŽMAX.
Is een smaakvolle aloe vera drank. Aloe MAX bevat 98% AloŽ Vera gel.
Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen!  Door de hoge concentratie AloŽ Vera-gel heeft AloŽ Max een certificaat van de "International AloŽ Science Council".
Fles 473 ml. Aloe Max slechts 1,2 kcal per glas. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. Een groot verschil tussen AloŽ siroope & AloŽ Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker". AloŽ Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas.

herbalife aloŽmax

Meer informatie over Aloe Vera   AloŽ Vera plant en eigenschappen, geschiedenis en darmreinigingAloŽsiroop Mango.
Herbal AloŽ Drank is ook verkrijgbaar in de smaak mango en wordt gemaakt van het aloŽ verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloŽ verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Bevat 40% Aloe Vera-sap gemaakt van het aloŽ verablad. Zonder toegevoegde suikers met zoetstof en caloriearm. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt,kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal AloŽ Drank in de smaakmango is ideaal om een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen. 473 ml

herbalife aloe mango


AloŽsiroop. Heeft u altijd haast, eet u terwijl u onderweg bent en krijgt u hierdoor last van uw maag ? Deze verfrissende drank, met de voordelen van de AloŽ Vera plant, kan uw spijsverteringsstelsel helpen verzachten en kan de natuurlijke reinigende functie van uw lichaam ondersteunen. Bovendien is het drinken van AloŽsiroop een uitstekende manier om te zorgen dat uw meer water drinkt! Kan u helpen bij het behalen van uw aanbevolen dagelijkse waterinname. Met de bekende, kalmerende eigenschappen van AloŽgel. Kan ongelimiteerd gebruikt worden. 473 ml.

herbalife aloe siroop


Schizandra Plus. Ondersteuning van antioxidanten kan bijdragen aan de bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen die veroorzaakt worden door vervuiling, stress en vermoeidheid. Bevat de Schizandrabes, die kan helpen bij het verbeteren van uw lichamelijke prestaties en kan bijdragen aan de lichamelijke gesteldheid. Rijk aan antioxidantvitaminen C en E evenals bŤtacaroteen en selenium, welke allen samenwerken ter ondersteuning van het immuunsysteem. Bevat de Schizandrabes, die kan helpen bij het verbeteren van uw lichamelijke prestaties en kan bijdragen aan de lichamelijke gesteldheid. 60 tabletten.

herbalife schizandra anioxidantRoseOx™.
RoseOx™ is een antioxidant voedingssupplement op kruiden basis dat is samengesteld uit rozemarijn extract en een exclusieve combinatie van verschillende andere kruiden. Hierdoor ontstaat er een synergie met de natuurlijke hulpbronnen van het lichaam en de antioxidanten vitamine C en E en carotenoden.
RoseOx™ helpt om de lichaamscellen te beschermen en versterkt de werking van andere antioxidanten door het immuunsysteem te ondersteunen. Deze unieke formule veroorzaakt een soort antioxidant domino-effect. Het brengt andere antioxidanten opnieuw tot leven en vormt daardoor een krachtig en langdurig werkend supplement.
Rozemarijn bevat meer dan twaalf antioxidanten waaronder het zeer krachtige carnosolzuur. Anti-oxidanten helpen het natuurlijke afweersysteem van het lichaam ondersteunen. Ze bezitten vermogen om onstabiele vrije radicalen en zuurstofmoleculen te bestrijden.
Bevat ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink.
Kruiden deskundigen beschouwen rozemarijn als een ideaal tonicum dat een natuurlijke oppepper geeft.
Anti-oxidanten zijn voedingsstoffen die in staat zijn vrije radicalen onschadelijk te maken. Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen. Tijdens de stofwisselingsprocessen in het lichaam, worden vrije radicalen geproduceerd als een normaal nevenproduct van oxidatie. Wanneer deze vrije radicalen in aantal toenemen, kunnen hierdoor cellen worden beschadigd en dus maakt het lichaam gebruik van zijn natuurlijke verdedigingsmechanismen om zich te ontdoen van deze vrije radicalen. Deze verdedigingslinies noemen we anti-oxidanten. Er zijn echter een groot aantal factoren waardoor er beduidend meer vrije radicalen worden aangemaakt, zoals stress, onregelmatig eten of maaltijden overslaan, veel volvette of zoete producten eten, roken, regelmatig alcoholgebruik, niet regelmatig bewegen, vaak en veel onderweg zijn, blootstaan aan (uitlaat)gassen, chemicalien of gifstoffen, te weinig of slecht slapen, stress thuis of op het werk, vaak verkouden zijn en niet snel weer beter worden.
RoseOx is een van de meest populaire producten van Herbalife 30 tabletten.

herbalife RoseOx antioxidant voeding supplementQuickSpark
bevat een gepatenteerde formule van CoEnzym 1, wat een belangrijke rol speelt bij de productie van natuurlijke energie op cellulair niveau. Het actieve ingrediŽnt CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Het ondersteunt de ATP energiecyclus en de vrijlating van ATP energie op cellulair niveau. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 die een cruciale rol speelt in verschillende cellulaire processen. Wanneer we ouder worden, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau. Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. Geen cafeÔne, geen suiker, geen calorieŽn, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Neem twee zuigtabletten per dag naar behoefte. Plaats ze onder de tong totdat ze volledig opgelost zijn. Voor maximale effectiviteit: niet kauwen op de zuigtabletten.
Meer informatie over QuickSpark
QuickSpark van Herbalife, CoEnzym 1 en ATP cellunaire energie

herbalife quickspark co-enzym CoEnzym ATP

Meer info QuickSparkNiteworks™
. Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de levens-verbeterende eigenschappen van stikstofoxide.  Een speciale uitgebalanceerde formule : alle actieve ingrediŽnten in Niteworks werken samen met het lichaam zodat ze samen zorgen voor een optimale productie van stikstofoxide. Belangrijkste grondstoffen: L-Arginine, dat het lichaam gebruikt om stikstofoxide aan te maken. L-Citrulline, dat het lichaam omzet in L-Arginine. De vitaminen C en E versterken en verlengen de werking van stikstofoxide in het lichaam. Niteworks is een voedingssupplement dat uw lichaam helpt om optimaal te kunnen functioneren. 135 gram. Geef uw lichaam de beste voeding terwijl u slaapt.
Meer informatie over Niteworks
Arginine en antioxidant supplement van herbalife Niteworks™

herbalife niteworks stikstofoxide L-arginine L-citrulline

Meer info Niteworks™H≥0 Pro sportdrank.
H≥0 kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H≥0 Bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. De beste tijd om te genieten van H3O Pro™ is tijdens de training. Het houdt u gehydrateerd terwijl het een oppepper, elektrolyten en antioxidanten levert ten behoeve van uw prestaties. H3O Pro™ kan u ook gehydrateerd en opgepept houden voordat u begint met sporten. Doe 500ml water in een bidon en voeg er de inhoud van een sachet aan toe om 500ml H3O Pro™ te maken. Eťn portie H3O Pro™ wordt aanbevolen voor elke 60 minuten intensief sporten. 10 zakjes.

herbalife h3o elektrolyte antioxidant


LiftOff. LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediënten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken. Liftoff biedt 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitaminen B, en vitamine C, is caloriearm en bevat geen toegevoegde suikers. 10 tabletten. Twee smaken.

herbalife liftoff energiedrank concentratie vermogenThermo Complete™.
Heeft u een oppepper nodig? Deze geavanceerde formule bevat een krachtig mengsel dat speciaal is samengesteld om het gewichtbeheersingsproces te ondersteunen. De ingrediŽnten werken synergetisch; het helpt om u energieker te voelen en beter in staat te zijn om om te gaan met de uitdagingen die samenhangen met het volgen van een gewichtbeheersingsprogramma. Ondersteunt het vitaliteitniveau. Helpt de concentratie te verbeteren en steunt mentale prestaties. Levert een mix van cafeÔne uit groene thee, cafeÔnepoeder, yerba mate en cacaopoeder. Neem Thermo Complete dagelijks en blijf u vitaal en alert voelen. 90 tabletten.

herbalife thermo complete vitaliteit


Cell Nutrition. Haal alles uit uw voeding! Slechte voeding, slechte spijsvertering of veel stress kunnen bijdragen aan vermoeidheid en verlaagde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam om optimaal te functioneren door de opname van essentiŽle voedingsstoffen te ondersteunen. Dit supplement ondersteunt tevens de energieproductie. Indien dagelijks ingenomen kan het eraan bijdragen dat uw lichaam de voedingswaarden krijgt die het verdient. Bron van B-vitaminen om te helpen bij het omzetten van voeding naar brandstof (ondersteunt het energiemetabolisme). Ondersteunt de energieproductie. 90 tabletten.

herbalife cel voeding, celvoeding energiemetabolismeFiberbond.
Deze wetenschappelijk zeer vooruitstrevende formule wordt samengesteld uit puur natuurlijke ingrediŽnten en is ontwikkeld voor een veilige en werkzame gewichtsbeheersing. Deze unieke mix van actieve vezels en natriumcholeaat helpt uw spijsvertering door de afvoer van afvalstoffen te verbeteren. Vezels zijn onverteerbare koolhydraatrestanten. Actieve vezels bevorderen de spijsvertering en helpen om de lekkere trek te bedwingen. Wetenschappers en voedingsdeskundigen geven het advies om meer voedingsvezels en minder vet en calorieŽn te eten om uw gezondheid te bevorderen. Van vezels is bekend dat ze de passage van voedsel door het lichaam bevorderen en helpen bij de afvoer van afvalstoffen.
Onderzoek toont aan dat 80% van alle mensen de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 24 gr vezels niet binnenkrijgt. Een supplement, in combinatie met natuurlijke bronnen van vezels zoals fruit, groenten en volgranen producten, kan helpen bij het verhogen van uw inname en het optimaliseren van uw spijsvertering.
Fiberbond wordt ook wel de ďsmokkeltabletĒ genoemd, omdat de vetopname word beperkt. 30% van de dierlijke vetten worden gebonden aan de vezels en op een natuurlijke manier afgevoerd.   90 tabletten.   Hoe gebruiken ?   2 tabletten 30Ē voor de maaltijd.

herbalife fiberbond actieve vezels, natriumcholeaat


Thermojeticsģ Geel. Thermojeticsģ Geel is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om ’s avonds te gebruiken. Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtbeheersingsprogramma. Ondersteunt de natuurlijke regulering van de bloedsuikerspiegel zodat energiedipjes voorkomen kunnen worden. Lekkere trek kan hierdoor worden beheerst. Garcinia cambogia zorgt voor hydroxycitrinezuur, dat helpt om de enzymen in te kapselen die calorieŽn omzetten in vetten. 60 tabletten.

herbalife themojetics geel glucosebalans, bloedsuikerspiegel, garcinia cambogia hydroxycitrinezuur


Tang Kuei. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. Herbalife realiseert zich dat mannen en vrouwen verschillende voedingsstoffen nodig hebben, daarom heeft Herbalife producten samengesteld die speciaal bedoeld zijn voor deze behoeften. 60 tabletten.

herbalife tang kuei vitaliteit vrouwPrelox Blue.
Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden! Het kan mannen helpen om te gaan met een drukke en veeleisende levensstijl doordat het meer energie kan geven en het uithoudingsvermogen kan verhogen. Vier tabletten bieden 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E, een bekende beschermende antioxidant. Speciaal samengesteld ter ondersteuning van de mannelijke vitaliteit. Biedt het lichaam belangrijke voedingsstoffen.
60 tabletten.

herbalife prelox blue, blue pil, vitaliteit man

 
 


Promoot deze website                    

 

Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife logo supplementen
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŽren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.