herbalife radiantC header radiant C
 

      HERBALIFE RADIANT C HUIDVERZORGING

herbalife radiant C verzorging product banner header

Bent u geïnteresseerd in huidverzorgingsproducten die vitaminen en SPF 15 bevatten ?
SPF 15 ( Sun Protection Factor - zonbeschermingsfactor ) is de gemiddelde bescherming.
Dan is de Radiant C™ productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.
 

                Radiant C™ Facial Scrub Cleanser
                        Radiant C™ Hand & Body Lotion
                                Radiant C™ Daily Skin Booster
                                        Radiant C™ Face Quencher

 

 

      Radiant C™ Facial Scrub Cleanser

herbalife scrub cleanser Dit is een zachte cleanser voor het gezicht. Het is zo mild dat hij voor alle huidtypen geschikt is en dagelijks kan worden gebruikt. Helpt om een mooie, gezond uitziende huid te creëren.
Deze naar citrus geurende gel cleanser bevat onder meer pareltjes van jojoba en bijenwas en een stabiele vorm van vitamine C, die zorgen voor een grondige reiniging. Verder bevat het extract van sinaasappelschil en citroenschil. Dit helpt de talgproductie in balans te brengen, terwijl het de teint verlevendigt. Tenslotte helpt Ylang Ylang voor een zachtere, meer egale huid. 150 ml
 
 

      Radiant C™ Hand & Body Lotion

herbalife radiant hand body lichaam lotion Deze niet vette dagelijkse body lotion is verrijkt met antioxidanten en een zonbeschermingsfactor van 15. Dit betekent een dubbele bescherming van uw huid !
Vrije radicalen kunnen de huid schade toebrengen, met als gevolg dat deze er vaal en futloos uit gaat zien. Antioxidanten kunnen deze vrije radicalen neutraliseren. Deze fantastische nieuwe body lotion bevat de als beste aangeschreven antioxidanten, de vitaminen C en E. 200 ml
 
 

      Radiant C™ Daily Skin Booster

herbalife radiantC skin booster huid Radiant C™ Daily Skin Booster is een gelcrème die helpt om de huidstructuur te verbeteren en een vale, vermoeid uitziende huid nieuw leven in te blazen. Gebruik het elke dag ónder uw make-up, waardoor u de mogelijke schadelijke invloeden van buitenaf helpt te verminderen.
Radiant C™ Daily Skin Booster brengt de antioxidant kracht van vitamine C direct op de huid voor een stralender uiterlijk. 30 ml
 
   

      Radiant C™ Face Quencher

 
herbalife huid gezicht quencher Verstuif wat Radiant C™ Face Quencher op uw gezicht om de droge huid direct aangenaam te koelen en op te frissen. Een verfrissende, geurige nevel die werkt als een natuurlijke “air conditioner.” Bereid op waterbasis, dus onschadelijk voor uw kapsel of kleding.
Uw make-up blijft er zelfs langer mooi door. 50 ml
 

 

 RadiantC voor een stralende huid
 

Wij nodigen u uit om een gevoel van welzijn te ervaren.
Uw leven krijgt daardoor in alle opzichten nieuwe energie.


Promoot deze website                    

 

 
Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variëren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”


 

Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013  Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.