herbalife header top
 

      AANKOMEN

 
Hoewel overgewicht vaak een groter gezondheidsrisico met zich meebrengt en overgewicht sneller als een probleem wordt gezien, is ondergewicht ook zeker een ongewenste situatie. Aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afvallen. Met gebruik van de Herbalife producten is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd wat extra kilo’s aan te komen. 

Goede resultaten. Veel van onze klanten hebben dit met succes "uitgeprobeerd". Zij hebben de producten naast hun gewone brood- en warme maaltijd genomen. Door onze individuele begeleiding zijn zij kilo’s aangekomen zonder er eigenlijk iets voor te hoeven doen, als alleen een gezonde voeding te nemen. Dit kan Herbalife ook u bieden.

Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.

 
Formula 1 shake Herbalife
 

Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen ?

- 3x per dag een heerlijke, voedende shake (Formule 1) als toetje
- 3x per dag kruiden- en vezeltabletten 

Drink per dag 8 glazen water, voldoende groenten en fruit eten.

 
Formule 1 voedingsshake
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken. GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelen technologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Helpt u niet alleen overtollige kilo’s, maar ook die extra centimeters kwijt te raken. 21
porties per blik. Smaken: Cookies and Cream, Vanille, F1 Vrij van Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Fruit, Cappuccino en Toffee-Appel & Kaneel
Wat zit er in een shake? klik hier
 
Formule 1 voedingsshake ťťn portie (26gr) zakje
Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er nu twee heerlijke smaken van de Formule 1 in handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ťťn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 1 portie zakjes verkrijgbaar in de smaak: Vanille.
 
Vezel- en Kruidentabletten
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 

DOELTREFFENDE SUPPLEMENTEN

Personalised Protein Poeder Herbalife
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
ProteÔne is een essentieel onderdeel van iedere lichaamscel. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten.
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1. EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
          Cell Nutrition
Cell Nutrition

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt.
          ProteÔnereep herbalife

Proteinereep

Herbalife-ProteÔnereep is rijk aan eiwitten, die bijdragen aan de groei en het behoud van de magere spiermassa. Elke reep bevat eiwitten en koolhydraten, alsook de B-vitaminen (B6 en B12), die bijdragen aan een normaal energiegevend metabolisme. Met 146 calorieŽn per reep is dit heerlijke tussendoortje een ideale proteÔneboost voor onderweg. Als u deze smakelijke ProteÔnereep proeft, kunt u vast niet geloven dat u deze zalige snack gewoon mag eten. Elke reep bevat 10 gram eiwit, zodat u voldoende energie heeft. En de stevige structuur zorgt ervoor dat u er lekker lang mee doet. Geniet van deze smakelijke, vullende reep als tussendoortje of als toetje. Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.
Eťn a twee repen per dag als tussendoortje.

 

 


Promoot deze website                    

 
 

Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of  mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife corporate logo
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŽren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013  - |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.