Logo herbalife header
 

      HERBALIFE BODY CARE

 

Verzacht, reduceer en span aan. Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met deze heerlijke behandelingen.

Gebruikmakend van de jongste ontdekkingen op het gebied van de huidverzorging hebben onze productontwikkelaars een nieuw wapen gevonden tegen het verschijnsel cellulitis.
De producten Body Buffing Scrub en Body Contouring Crème past u gemakkelijk toe. Zij worden gebruikt in combinatie met gezonde eetgewoonten en voldoende lichaamsbeweging.
U zult er in een ommezien beter en strakker uitzien in uw zwempak !

Body Buffing Scrub herbalife

Body Buffing Scrub

Speciaal ontwikkeld voor de verzachting van de huid. Deze Body Buffing Scrub lotion helpt om het natuurlijke celvernieuwingsproces van de huid te stimuleren. 200 ml
Body Contouring Creme herbalife

Body Contouring Creme

De Body Contouring crème maakt gebruik van de werking van de zuren van verschillende vruchten en planten, zoals wijnsteen- en citroenzuur. Samen met enkele andere met zorg uitgekozen ingrediënten leveren zij een bijdrage aan een betere structuur en spankracht van de huid. 200 ml
 


Promoot deze website                    

 

Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife corporate logo
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variëren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”


 

Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013    |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.