herbalife header feel the difference
 

      GEWICHTBEHEERSING     Streefgewicht in balans houden

 

ALLE VOEDINGSWAARDEN VAN EEN UITGEBALANCEERDE MAALTIJD

Herbalife biedt een reeks producten voor gewichtsbeheersing. Deze producten kunnen u helpen uw behaalde streefgewicht te behouden.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het behouden van uw gewicht nadat u uw doel eenmaal bereikt heeft. Met  Herbalife is het behouden van het gewicht makkelijk. Het begeleidt en ondersteund u in iedere situatie en op elk willekeurig moment. Het zorgt ervoor zorgt dat u uw nieuwe figuur behoudt!

herbalife totaal pakket

Hoe zorgt u dat u uw figuur vasthoudt ?

Heel simpel - Zodra u, tijdens de gewichtshandhavingsfase, op uw streefgewicht en figuur komt, vervangt u geen twee maaltijden per dag meer door een lekkere Formule 1 shake, maar slechts ÚÚn. En u eet dan twee keer een evenwichtige en kleurrijke maaltijd. Merkt u dat u toch zwaarder wordt of dat u aan uw dieet niet houdt, verlaag dan uw calorieconsumptie en ga terug naar twee shakes per dag. Houd u zich aan uw Herbalife programma, neem twee evenwichtige en kleurrijke maaltijden, neem de VOOR U geschikte voedingsproducten, en uw figuur behouden zou geen probleem meer mogen zijn!

Wat zit er in een shake? klik hier

Herbalife is een programma dat geschikt is om u bij elke stap van uw leven te begeleiden. We hebben alles om aan uw specifieke behoeften te kunnen beantwoorden, ongeacht uw leeftijd, geslacht of levensomstandigheden.

 
herbalife Formule 1 Maaltijdreep
 

Formule 1 Maaltijdreep

Dit is de shake in de vorm van een heerlijke reep! Deze maaltijdreep is de ideale oplossing voor de momenten dat een shake maken moeilijk is, bijvoorbeeld in de auto, op de sportschool, op het werk, het vliegveld etc. In tegenstelling tot de andere repen en andere prote´nerijke snacks, is de Formule 1 Maaltijdreep, net zoals de shake, een volledige maaltijdvervanger! Lees verder>>>
 


Promoot deze website                    

 
 

Meer informatie?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife logo
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variŰren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”
 
Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.