herbalife nourifusion header
 

      HERBALIFE NOURIFUSION GEZICHTVERZORGING

 

De NouriFusion® produktreeks bevat een unieke multivitamineformule – vitaminen A, C en E – om uw huid te voeden en zorgt ervoor dat uw huid gaat stralen.
Vitaminen A, C en E voor uw gezicht ! Verzorg uw huid met een combinatie van wetenschap en natuur.
De volgende huidverzorgingingssets helpen u bij het verkrijgen van een mooie, schone en verzorgde huid.
Begin met de huidverzorgingbasis: reinigen, verstevigen en verzorgen, iedere dag.

herbalife nourifusion verzorging product banner header
 
Voor ieder huidtype de juiste producten !   Hoogwaardige producten voor :
• Verzorging
• Bescherming
• Anti-veroudering
• Verwennen

De basisregels voor huidverzorging.

1. REINIGEN
Reinig de huid 's morgens en 's avonds om vuil en make-up te verwijderen en een schoon huidoppervlak te verkrijgen. Masseer zachtjes de reiniger in de huid met cirkelvormige bewegingen van beneden naar boven. Afspoelen met ruim warm water.
2. TONEN
Direct na het reinigen bevochtigt u een wattenschijfje met toner en dept u het op voorhoofd, wangen en hals. Eindig rondom de neusvleugels en de mondhoeken, om de allerlaatste vuilresten te verwijderen en uw huid op te frissen.
3. HYDRATEREN
Kies voor het hydrateren de moisturiser die bij uw huidtype past. Dep de moisturiser op het gehele gezicht en verspreid met uw vingertoppen. Vervolgens inmasseren met opwaartse bewegingen in de huid van gezicht en hals.

herbalife gezicht verzorging   herbalife gezichtverzorging  herbalife nourifusion gezicht herbalife gezicht voeding


 

eye cream creme créme multi vitamine NouriFusion™ Eye Cream
Deze rijke en verzachtende oogcrème is geschikt voor elk huidtype. Het is speciaal samengesteld met aloë en amandelolie om de tere huid rondom de ogen te verzachten en te hydrateren. Dit helpt om het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan, terwijl het bovendien de stevigheid en dichtheid van de huid verbetert.  
Met vitaminen A,C & E


 

nourifusion multivitamin eye oog gel vitaminen NouriFusion™ Eye Gel
De huid rondom de ogen heeft maar weinig vetkliertjes en is kwetsbaarder voor uitdroging en verouderingsverschijnselen. Met NouriFusionT Eye Gel koestert u deze gevoelige zone met extracten van ginseng en komkommer, waardoor vermoeide ogen opfrissen en levendiger worden, zodat u direct het verschil voelt.  


 

exfoliating scrub multi vitamin vitaminen NouriFusion™ Exfoliating Scrub
Deze milde gezichtsscrub maakt gebruik van de zaden van framboos en aardbei om vale, ruwe en droge huidcellen te verwijderen. Jojoba- en bijenwaspareltjes maken de huid glad en egaal en geven een stralende teint. De huid voelt na elke behandeling weer schoon, zacht en soepel aan.  


 

multivitamin clarifying mask vitaminen NouriFusion™ Clarifying Mask
Dit zuiverend masker bevat onder meer sinaasappel- en eucalyptusolie en toverhazelaar. Een vette huid wordt weer schoon, egaal en stralend, met een betere structuur en elasticiteit.  


 

multivitamin moisture mask vitaminen NouriFusion™ Moisture Mask
Als uw huid droog aanvoelt en extra vocht nodig heeft, gebruik dan dit rijke en weelderige masker. Het reinigt mild, verzacht en hydrateert. NouriFusion™ Moisture Mask, bereid met wilgenroosjesextract, sheaboter en avocado-olie, kan helpen om het verschijnsel van een droge, schilferige huid tegen te gaan. Door dit masker verbetert de teint en voelt uw huid zacht en glad.  


 

night cream multivitamin vitaminen nachtcreme NouriFusion™ Nachtcreme, Night Cream
Je ziet al heel gauw het verschil. Iedere avond royaal aanbrengen op gezicht en hals, vervolgens zachtjes inkloppen, niet inwrijven.


 

multivitamin vitaminen cleanser     NouriFusion™ Cleanser
Maak uw keus. Enerzijds is er de lichte schuimende gel voor de normale tot vette huid. Die bevat tea tree en eucalyptusolie. Anderzijds de lotion cleanser voor de normale tot droge huid. Daarin zit zoete amandel en jojoba. Beide zorgen voor een effectieve verwijdering van make-up en verontreinigingen.
Beschijbaar voor normale tot droge en vette huid.  


 

multivitamin vitaminen toner NouriFusion™ Multivitamin Toner
Kies ook tussen de toner voor de normale tot vette huid, met toverhazelaar; en de toner voor normale tot droge huid, die olijfolie bevat. Ze zorgen ervoor dat poriën veel minder zichtbaar zijn en resulteren in een schone en frisse huid.
Beschijbaar voor normale tot droge en vette huid.  
        multivitamin vitaminen moisturiser SPF 15 NouriFusion™ Multivitamin Moisturiser SPF 15
De Moisturiser voor Normale tot Droge Huid wordt op basis van avocado en zonnebloempitolie geformuleerd terwijl de Moisturiser voor Normale tot Vette Huid extract van wilgenroos bevat. Beide helpen uw huid te hydrateren en bevatten een geavanceerde zonbeschermingsfactor 15.   50 ml
Beschijbaar voor normale tot droge en vette huid.  
 
Huidverzorging Kit nourifusion cleanser, toner en een moisturiser NouriFusion™ Huidverzorging Kit
Het NouriFusion Huidverzorgingssyteem biedt u de basisproducten voor dagelijkse huidverzorging in een handige set, afgestemd op uw huidtype.
Beide sets bevatten een cleanser, toner en een moisturiser.
Beschijbaar voor normale tot droge en vette huid.  
 


Promoot deze website                    

 

Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of  mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife gezichtverzorging voeding
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variëren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”


 

Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.