herbalife skin activator header
 

      SKIN ACTIVATOR       HUIDVERJONGING

herbalife skinactivator huidverzorging product banner header

Skin Activator™ is in meerdere opzichten een ingenieuze huidverzorginglijn

De Skin Activator™ technologie heeft een zachte aanpak met betrekking tot huidvernieuwing en is samengesteld met het geavanceerde collageenopbouwende glucosamine complex.
Dit intelligente complex stimuleert de verjonging van de huid door het verhogen van de natuurlijke collageenproductie.
Ook helpt het bij het hydrateren, verzorgen, verstevigen en beschermen van de huid.
Fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen zichtbaar verbeteren in al een paar weken.
Sommige gedeeltes van de huid hebben extra aandacht nodig, omdat de huid verschilt in textuur, dikte en kwetsbaarheid.
De Skin Activator™ productlijn richt zich op deze kwetsbare gebieden door u vijf tijdvertragende producten aan te bieden waar u uit kunt kiezen.

Elk product is ontworpen voor een specifiek gedeelte van de huid en actief waar het het meest nodig is

herbalife skin huid activator

Skin Activator™ is een ingenieuze huidverzorginglijn voor zowel vrouwen als mannen. Dankzij een complex op basis van glucosamine dat de opbouw van collageen stimuleert. Collageen, belangrijk voor het behoud van de huid, is een natuurlijke proteïne die ‘bouwstenen’ vormt. Het weefsel van de huid bestaat hier voor ongeveer 75% uit. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen af waardoor de huid elasticiteit verliest en het rimpels en andere tekenen van het ouder worden begint te vertonen. Het hoofdingrediënt, het complex op basis van glucosamine, bestaat uit glucosamine HCL, algenextract, gistextract en ureum. Dit complex moedigt de huid aan tot vernieuwing door een verhoging van de natuurlijke collageenproductie.
Glucosamine is een aminozuur dat het lichaam aanmaakt uit suiker en uit een ander aminozuur, glutamine. Het is aanwezig en functioneert in zijn originele staat binnen in het menselijk lichaam. De afscheiding wordt door de verwerking van voedsel gestimuleerd. Glucosamine heeft vele voordelen zoals het verbeteren van het herstel en wederopbouw van zwakke of beschadigde cellen.

Wat als uw huid zo zou kunnen zijn als toen u jonger was?
Dat u de tijd stil zou kunnen zetten en de huid zou kunnen verfijnen – vandaag of morgen. Dat zou geniaal zijn.

SKIN ACTIVATOR™   Tijdvertragend   |   Gerichte Collageen Verjonger
Alle producten  met Glucosamine Complex


Waarom zijn er verschillende Skin Activator™ producten?
Omdat de textuur, dikte en kwetsbaarheid van de huid op elke plaats verschillend is, hebben sommige gedeelten extra aandacht nodig. Skin Activator™ biedt 5producten die deze specifieke gedeelten van de huid aanpakken die sneller onderhevig zijn aan veroudering. Elk product is ontworpen voor een specifiek gedeelte van de huid en is werkzaam waar dit het hardste nodig is.

 RadiantC colageen verjonger, tijdverdrijvend

Er jonger uitzien: Verbazingwekkende Feiten
Bij regelmatig gebruik creëert de Skin Activator™ productlijn zichtbare resultaten:

 
herbalife skin activator dagcrème

Skin Activator™ - Dagcrème

Iedere Morgen
Met deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt u uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15.
Gebruik iedere morgen om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen.
Laat uw jonger uitziende gezicht zien.
 
 
herbalife oogcrème skin activator

Skin Activator™ - Oogcrème

‘s Morgens en ‘s Avonds
De huid onder en rond de ogen is zeer kwetsbaar. Het bevat geen talgklieren, zodat het vatbaar wordt voor vroegtijdige veroudering.
Deze lichtgewicht crème bevat komkommerextracten om de huid te helpen verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed terwijl het een jeugdig ogende ‘lift’ geeft. Geniet van jonger uitziende ogen
 
 
herbalife nek en decolleté crème skin activator

Skin Activator™ - Crème voor Nek en Decolleté

‘s Morgens en ’s Avonds
De kwetsbare huid van de nek en het decolleté wordt dunner naarmate we ouder worden. Trakteer uw huid op deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crème om zo fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren en uw huid zijdeachtig glad en zacht te laten voelen. Herover uw jeugdige uitstraling.
 
 
herbalife skin activator nachtcrème nacht creme

Skin Activator™ - Voedende nachtcrème

Iedere Avond
Een weldadige, rijke nachtcrème die helpt bij de vernieuwing van de huid terwijl u slaapt. De celvernieuwing is dan het meest actief. Ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid en stralendheid van uw huid zichtbaar verbeteren en kan het eveneens de stevigheid van uw huid verbeteren. Laat uw jeugdige uitstraling weer opleven. 50 ml
 
herbalife lipverfijner lip verfijner skin activator

 

 

Skin Activator™ - Lipverfijner SPF 15

Wanneer u maar wilt
Deze heerlijke verzachtende lippencrème bevat SPF 15 bescherming en bevat een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fijne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien.
Laat uw stralende lach zien.
 


Promoot deze website                    

 

 
Meer informatie ?
 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of  mailen, er wordt contact met u opgenomen. 
 
herbalife skin activator logo
 
“Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat.”  “De aangehaalde gewichtsbeheersingsresultaten zijn niet typisch, individuele resultaten zullen variëren.”  “Deze producten zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen of om enige ziekte te behandelen, te genezen of te voorkomen.”


 

Top
 
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.