herbalife verzorging gezicht header

      HERBALIFE GEZICHTVERZORGING

Een gezonde huid is een kostbaar bezit.
Het doel van natuurlijke cosmetica is het natuurlijke evenwicht en het eigen regeneratieproces van de huid te ondersteunen. De perfect gezonde cosmetica bestaat dan ook uit huid- en lichaamsverwante ingrediënten die de huid beschermen, voeden en hydrateren.
De Uitwendige Voedingsproducten van Herbalife® kunnen u helpen er fantastisch uit te zien.
Begin met onze basishuidverzorgingslijn NouriFusion®
of probeer onze tijdvertragende huidverzorgingslijn Skin Activator™ voor ondersteuning in de bestrijding van de tekenen van het ouder worden.
De Radiant C™ productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.
Geniet van de verzachtende eigenschappen van Aloë Vera in onze Herbal Aloë producten.
Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met onze heerlijke Body Care behandelingen.NouriFusion herbalife

NouriFusion herbalife

De NouriFusion® productreeks bevat een unieke multivitamineformule – vitaminen A, C en E – om uw huid te voeden en zorgt ervoor dat uw huid gaat stralen. Vitaminen A, C en E voor uw gezicht !
Verzorg uw huid met een combinatie van wetenschap en natuur.
De volgende huidverzorgingingssets helpen u bij het verkrijgen van een mooie, schone en verzorgde huid. Begin met de huidverzorgingbasis: reinigen, verstevigen en verzorgen, iedere dag.Skin Activator herbalife

Skin Activator herbalife

De Skin Activator™ technologie heeft een zachte aanpak met betrekking tot huidvernieuwing en is samengesteld met het geavanceerde collageenopbouwende glucosamine complex. Dit intelligente complex stimuleert de verjonging van de huid door het verhogen van de natuurlijke collageenproductie. Ook helpt het bij het hydrateren, verzorgen, verstevigen en beschermen van de huid. Fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen zichtbaar verbeteren in al een paar weken. Sommige gedeeltes van de huid hebben extra aandacht nodig, omdat de huid verschilt in textuur, dikte en kwetsbaarheid. De Skin Activator™ productlijn richt zich op deze kwetsbare gebieden door u vijf tijdvertragende producten aan te bieden waar u uit kunt kiezen.Radiant C herbalife

Radiant C herbalife

Bent u geïnteresseerd in huidverzorgingsproducten die vitaminen en SPF 15 bevatten ? SPF 15 is de gemiddelde bescherming.
Dan is de Radiant C™ productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.Herbalife Body Care herbalife

Body Care herbalife

Verzacht, reduceer en span aan. Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met deze heerlijke behandelingen.
Gebruikmakend van de jongste ontdekkingen op het gebied van de huidverzorging hebben onze productontwikkelaars een nieuw wapen gevonden tegen het verschijnsel cellulitis.
De producten Body Buffing Scrub en Body Contouring Crème past u gemakkelijk toe. Zij worden gebruikt in combinatie met gezonde eetgewoonten en voldoende lichaamsbeweging.
U zult er in een ommezien beter en strakker uitzien in uw zwempak !Herbal Aloe herbalife

Herbal Aloe

Schoonheid door uitwendige voeding !
De verzachtende eigenschappen van aloë.
Profiteer van de bekende verzachtende eigenschappen van Aloë Vera in onze volledige reeks verfrissende verzorgingsproducten voor lichaam, huid en haar.
 


Promoot deze website                    

 

 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen,  er wordt contact met u opgenomen. 
herbalife verzorging gezicht logo
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved.

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.