herbalife verzorging gezicht header

      HERBALIFE LICHAAMVERZORGING

De Uitwendige Voedingsproducten van Herbalifeģ kunnen u helpen er fantastisch uit te zien.
Begin met onze basishuidverzorgingslijn NouriFusionģ
of probeer onze tijdvertragende huidverzorgingslijn Skin Activator™ voor ondersteuning in de bestrijding van de tekenen van het ouder worden.
De Radiant C™ productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.
Geniet van de verzachtende eigenschappen van AloŽ Vera in onze Herbal AloŽ producten.
Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met onze heerlijke Body Care behandelingen.
 Persoonlijke verzorgingNouriFusion herbalife

NouriFusion herbalife
De NouriFusionģ productreeks bevat een unieke multivitamineformule Ė vitaminen A, C en E Ė om uw huid te voeden en zorgt ervoor dat uw huid gaat stralen. Vitaminen A, C en E voor uw gezicht !
Verzorg uw huid met een combinatie van wetenschap en natuur.
De volgende huidverzorgingingssets helpen u bij het verkrijgen van een mooie, schone en verzorgde huid. Begin met de huidverzorgingbasis: reinigen, verstevigen en verzorgen, iedere dag.Skin Activator herbalife

Skin Activator herbalife
De Skin Activatorô technologie heeft een zachte aanpak met betrekking tot huidvernieuwing en is samengesteld met het geavanceerde collageenopbouwende glucosamine complex. Dit intelligente complex stimuleert de verjonging van de huid door het verhogen van de natuurlijke collageenproductie. Ook helpt het bij het hydrateren, verzorgen, verstevigen en beschermen van de huid. Fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen zichtbaar verbeteren in al een paar weken. Sommige gedeeltes van de huid hebben extra aandacht nodig, omdat de huid verschilt in textuur, dikte en kwetsbaarheid. De Skin Activatorô productlijn richt zich op deze kwetsbare gebieden door u vijf tijdvertragende producten aan te bieden waar u uit kunt kiezen.Radiant C herbalife

Radiant C herbalife
Bent u geÔnteresseerd in huidverzorgingsproducten die vitaminen en SPF 15 bevatten ? SPF 15 is de gemiddelde bescherming.
Dan is de Radiant Cô productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.Herbalife Body Care herbalife

Body Care herbalife
Verzacht, reduceer en span aan. Maak uw huid zijdezacht, soepel en stralend met deze heerlijke behandelingen.
Gebruikmakend van de jongste ontdekkingen op het gebied van de huidverzorging hebben onze productontwikkelaars een nieuw wapen gevonden tegen het verschijnsel cellulitis.
De producten Body Buffing Scrub en Body Contouring CrŤme past u gemakkelijk toe. Zij worden gebruikt in combinatie met gezonde eetgewoonten en voldoende lichaamsbeweging.
U zult er in een ommezien beter en strakker uitzien in uw zwempak !Herbal Aloe herbalife

Herbal Aloe
Schoonheid door uitwendige voeding !
De verzachtende eigenschappen van aloŽ.
Profiteer van de bekende verzachtende eigenschappen van AloŽ Vera in onze volledige reeks verfrissende verzorgingsproducten voor lichaam, huid en haar.Herbalife shampoo en conditioner

Haarverzorging
Dankzij de Herbal AloŽ Shampoo en Conditioner kan niet alleen uw lichaam, maar ook uw haar profiteren van de weldadige eigenschappen van de aloŽplant. Beide producten zijn verrijkt met aloŽ van het gehele blad en een speciale mix van kruiden en plantenextracten, zodat de natuurlijke schoonheid van uw haar volledig tot haar recht komt.
Ideaal voor normaal tot droog haar. Verwen uw haar dus iedere dag met deze exclusieve, maar vriendelijk geprijsde producten.Aloe Vera eigenschappen

AloŽ Vera Barbadensis Millir
Reinig en verfris uw hele lichaam met de kracht van AloŽ Vera,
een plant vol geneeskracht.
AloŽ Vera komt oorspronkelijk uit Afrika, maar komt al lang meer en meer voor in tropische streken. De lange stekelige bladeren van de aloŽ vera vetplant zitten boordevol sap voor een scala van doeleinden, zowel in -als uitwendig, wordt gebruikt en dan met name om de huid te verfrissen. Vele beschavingen hebben al gebruik gemaakt van de heilzame werking van aloŽ vera. De weldadige werking op de huid is vooral te danken aan de hoge concentratie aminozuren, vitaminen E en C, zink en essentiŽle vetzuren. Volgens de geschiedenis gebruikten de soldaten van het leger van Alexander de Grote reeds AloŽ Vera om hun wonden te verzorgen. Cleopatra smeerde, volgens de legende, het natuurlijk aloŽ verasap op de huid om het jonge uiterlijk te behouden.

cellulite sinaasappelhuid

 
 
 

Sinaasappelhuid
Wat is cellulite ?
Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur, de structuur die onder de huid zit. Vooral vrouwen krijgen cellulite op dijen en billen, doordat bij hen enerzijds het vetweefsel voornamelijk onder de huid (hypodermisch) ligt en anderzijds door de cyclische hormoonveranderingen de bindweefselbanden (collageenbanden, Retinacula cutis) in het vetweefsel meer of minder opzwellen en zo de laag met collageenbanden zichtbaar maken. . . . . . . . . . . . .
Meer informatie over cellulite en cellulitis, tips, behandeling . . .


Promoot deze website                    

 
Voor meer geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen 0485/56.31.16 of mailen,  er wordt contact met u opgenomen. 
herbalife verzorging gezicht logo
eXTReMe Tracker

© Copyright  2013   Herbalife |    All Rights Reserved.

 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.