RATARCHIE  


De miss/mister RATARCHIE verkiezing

DaanDaan, mister Ratarchie augustus/september 2001

Ik wil mijn ventje Daan graag nomineren voor mister Ratarchie. Daantje heeft in huis een paar favoriete plekjes, maar het liefste zit hij toch wel achter het toetsenbord van de computer (zie de foto).

Ons toetsenbord staat 'in' een la en hij ligt lekker knus tussen de achterkant van die la en het toetsenbord. Hij heeft er al van alles heengesleept, stukjes papier, koekjes, rattensnoepjes, printpapier, kortom alles wat hij vinden kan. Ik hoop dat jullie hem ook zo lief vinden want het is echt een poepie!!
Renée

win deze award!

Heb jij ook een mooie, lieve of een heel grappige rat? Laat hem of haar dan ook eens mee doen aan de miss/mister RATARCHIE verkiezing! Hoe werkt dat? Heel simpel: je mailt ons een fotootje van deze wonderlijke rat. In de e-mail schrijf je hoe je rat heet en hoe oud hij/zij is. Heb je al eens iets leuks of iets geks met hem/haar meegemaakt? Is er een speciale reden waarom je hem/haar inschrijft? Schrijf het gewoon in je mail, misschien helpt het wel bij de verkiezing! Vergeet ook je eigen naam niet te vermelden.

Alle inzendingen mogen worden opgestuurd naar ratarchie@pandora.be.

Alle deelnemers worden vanaf de 1e van de maand op deze pagina voorgesteld, waarna de bezoekers vanaf de 15e van de maand kunnen stemmen over de uiteindelijke miss/ mister RATARCHIE van de maand...Hier zie je de deelnemers voor de maand oktober. Stemmen kan vanaf 15 oktober.


Bertje

Hoi, voor in oktober wil ik mijn lieve sealpoint siamees satijn fuzz dumbo Bertje laten meedoen. Ik kan nu niet zoveel over hem vertellen maar éé ding wil ik zeggen: dat ik ontzettend blij mee met hem...

Hoi, ik ben Bertje, sealpoint siamees satijn fuzz dumbo :-) En zo te horen ben ik echt een poepie, ik lig graag bij mijn baasje en ook mijn grote kamergenoten Chandler, Tommy en Bobo. Ze zorgen goed voor mij. Ik ben een heel rustig mannetje, heerlijk :-) Maar ik speel ook heel graag met Chandler, alleen vind ik soms eng dat hij zo groot is voor mij omdat ik nog klein ben. Maar ik kan hem wel aan hoor :-) In oktober ben ik 4 maanden oud.Pepper

Hoi, dit is Pepper. Ze is voor mij heel speciaal omdat het een van mijn eerste ratjes was. Ze is heel nieuwsgierig en wil altijd de eerste zijn die iets krijgt. Ze is samen met haar zusje hier gekomen. En is nu 1,4 jaar. Ik heb haar gekregen van een hele erge liefhebber van ratten. Wat ik zo mooi aan haar vind, is haar vacht: het mooie agouti. Als je haar vast hebt dan gaat ze heerlijk bij je liggen en heerlijk knarsetanden. Een superrat dus!!!Tsunami

Hallo Allemaal, ik zou graag zien dat mijn Tsunami mister Ratarchie zou worden. Op dinsdag 7 augustus vond ik hem 's morgens dood in zijn kooi. Het was heel onverwachts, want hij was helemaal niet ziek. Hij had wel wat last van een prutteltje waarvoor hij antibiotica had gehad, maar dat was zo goed als over. Tsunami was ook nog maar 15 maanden oud.

Trouwe Ratarchie-bezoekers herkenen hem misschien, want ik heb vorig jaar zijn foto al een keer ingestuurd. Tsunami was altijd fief en vrolijk, een echte spring- in-het-veld. Hij klom zelfs tegen de muur op, zoals je op de foto kan zien. Hij vond het heerlijk om onder mijn blouse, shirt of trui te kruipen. Tsunami was de beste vriend van TumTum, die hem nu samen met mij vreselijk mist.Klik hier om de ex-missen en -misters te zien!Nog kandidaten voor oktober? Laat maar komen!!!

 [ HOME | ALGEMEEN | VERZORGING ]
[ GEZONDHEID | IN 'T WILD | FORUM | IN DE RATS ]
[ ZOEKERTJES | VOOR DE FUN | LINKS ]