Mini Fun Run 14 maart 2004

Elke rit opnieuw stellen we onszelf dezelfde vraag : met welke mini gaan we rijden : de witte, de grijze of de moke maar,… toen ik die zondagochtend de gordijnen opentrok en een stralend zonnetje me tegemoet lachte, was er geen twijfel mogelijk! Echt moke-weer en zodoende werd de moke buitengehaald.

Gewapend met de nodige truien (het was nog redelijk fris zo vroeg) en voor alle zekerheid toch een regenjasje, vertrokken we richting Loenhout voor de 2e Mini Fun Run.

Daar aangekomen stond de markt al stampvol met mini’s en was het zoeken voor een plaatsje. Oeioei, waren we al zo laat? Snel naar de inschrijvingstafel en ja hoor, iedereen zat al te genieten van een lekker ontbijt. Na het nodige papierwerk konden ook wij aan tafel bij onze Nederlandse kameraden. Na het eten bestudeerden we de road-boek die er niet echt gemakkelijk uitzag maar gelukkig konden Rob en Brenda ons wegwijs maken in de ingewikkelde wereld van coördinaten. Na de briefing konden we vertrekken.
Bij het eerste gedeelte, de zoektocht naar foto’s, liep het al meteen mis want we hadden maar weinig foto’s gezien en heel wat extra kilometertjes afgelegd. Nu ja, voor ons ging het om de fun EN de koe-bordjes want die zagen we meestal wel staan! Na deel 1 ging de tocht dan toch wat vlotter en konden we genieten van de vele leuke mini-baantjes in Loenhout en omstreken. Onderweg werden we nog getrakteerd op cake en koffie en konden we een pintje drinken in de Brouwketel, een erg tof cafeetje. En lag het nu aan
het pintje of de moeilijkheidsgraad van de visgraat ?
In ieder geval, hier gingen we pas goed de mist in !

 

 

 

 

Samen met Rob en Brenda hebben we enorm lang in rondjes gereden, alle mogelijkheden uitgeprobeerd, vele mini’s zien passeren,... maar de oplossing niet gevonden. Omdat we het vertikten de nood-envelop open te maken, zijn we dan maar op het gevoel op zoek gegaan naar één van de volgende situaties van de bolleke-pijl en zo terug op het rechte pad geraakt. Vanaf dan was het racen om op tijd binnen te geraken en ja hoor, het was nipt maar we waren op tijd! Na een typsich Belgische en dus lekkere maaltijd (stoofvlees met frietjes), was het tijd voor de prijsuitreiking. Ondanks al het gesukkel waren we nog 13e. Bijlange niet zo slecht dus! We hadden er in ieder geval weer een leuk dagje ‘fun’ opzitten en dat beetje regen op de terugweg kon ons echt niet deren! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij !

©Kikimoke


Back to Adventures