home

hoe het begon

baanplan

foto's

projecten

rollend materiaal

tips & tricks

links

UITBREIDING STATION 'DASCOTTE'Mijn wilde plannen met het kantoorgebouw en de ondergrondse garage heb ik ondertussen begraven. Het zou niet realistisch overkomen, een gebouw dat thuishoort in een stad plaatsen in een klein dorpje.
Nu heb ik ondertussen al wel een gat gemaakt op de plaats waar het gebouw ging komen, dat is dan maar pech.

Nog 2 weken en het is zomervakantie, dat wil dus zeggen massa's tijd om eens goed door te bouwen! Nu de rails in het station liggen niet zo heel soepel en de trein heeft er vaak stroomproblemen, er moet dus eens goed aan gewerkt worden. Ik ben van plan om vanaf de brug tot de overweg alle rails en het perron te slopen.
Deze strook word dan vervangen door een flexibele rails, zodat de trein in 1 vlotte beweging door het station kan rijden. Het bestaande stationsgebouw zal waarschijnlijk blijven staan waar het nu staat. Dan zal ik ter hoogte van de overweg een oude watertoren zetten met een parkje er rond.
Op de overige plekken, links en rechts van het stationsgebouw ga ik dan plaatsmaken voor sociale woningbouw. Langs de ene kant een nieuwbouw en langs de andere kant al een oudere bouw.

Nadien is er dan tijd om de stadstuintjes in te richten. Ook zou er een kleine jaarmarkt komen op de straat. Hiervan staan er nu al reeds 2 kermiskraampjes.

Meer informatie volgt van zodra de werkzaamheden van start zijn gegaan.
terug

homeGratis website teller modeltreinenjan@telenet.be