WTC Moonriders

Samen uit samen thuis

Get Adobe Flash player

weersverwachting

wens je de eerstvolgende weersverwachtingen, klik dan op de afbeelding en je word doorverwezen naar de betreffende website.


Aantal bezoekers

Web Hits

SponsorsDag Moonrider,

 

Nee, we gaan geen week vrij nemen om ons Vlaanderenland rond te rijden. Deze tijd van het jaar wordt het voor werkende mensen moeilijk om snel nog een extra week vakantie te nemen. Iedereen wil weer genieten van de vrijheid die ons gegund wordt. Daarom gaan we vijf opeenvolgende zaterdagen vanaf 19 juni de uitstappen doen. Deze ritten zijn voor een breed publiek toegankelijk, maar dat wist u al. Stuur deze mail dus door naar de fietsers in jouw kennissenkring.

 

Vertrek aan de brug om 9u00.

De planning ziet er als volgt uit:

  • 19 juni Scherpenheuvel - 106 km
  • 26 juni Vossem  - 80 km
  • Van vrijdag 2 juli tot zondag 4 juli zitten de Moonriders in Tongeren.
  • 10 juli Monding van de(r) Aa - 95 km
  • 17 juli Geraardsbergen ( muur en bosberg) - 120 km
  • 24 juli Klein-Sinaai – 110 km

Twijfels?

Laat je niet afschrikken door de afstand. Omdat we hele dagen onderweg zijn, lopen de kilometers verder op dan op een zondagse clubuitstap. Op een racefiets kan je geen hele dag vol maken met 50 kilometer. Dat laat niet weg dat we vasthouden aan ons principe samen uit, samen thuis. Deze uitstappen moeten voor een zo groot mogelijke groep vakantie zijn én genieten. En om het grotere aantal kilometers goed te verteren zal er ook voldoende rust voorzien worden.

Waarom deze organisatie?

De coronapandemie trok een kruis over de Mallorca-fietsreis van de voorbije twee jaar. Spijtig genoeg. Daarom gaan we in eigen land rondtoeren.

We rijden niet langs de kortste wegen, maar wel de mooiste. En we zochten naar een evenwicht tussen sportiviteit, natuur, cultuur en informatie.

Een zo groot mogelijke groep?

Natuurlijk!  want dat is veel plezanter dan een te kleine groep. Uiteraard blijven we de Corona-voorschriften volgen. Een zo groot mogelijke groep betekent ook dat niet-leden mogen meefietsen, net zoals bij alle andere activiteiten van onze fietsclub. Hou je dus niet in om deze mail door te sturen naar geïnteresseerde familie en vrienden. En vergeet ook niet dat niemand jou scheef bekijkt als je eens niet mee fietst.

Een hele dag onderweg. Hoe ziet zo’n dag eruit?

In de week vóór de uitstap ontvang je een email met achtergrondinformatie over de plekken die we aandoen tijdens de tocht.

We verzamelen elke zaterdag aan de brug van Tisselt om 9u00. Afhankelijk van welke eetgelegenheden er open zijn ’s middags, heeft iedereen zijn eigen lunchpakket mee. En ’s avonds slaapt iedereen lekker in z’n eigen bed en breakfast. Prima douche-infrastructuur, wasmachine bij de hand en je mag zelf je tv-programma kiezen. Toplocatie!

Jij rijdt toch ook mee?

Hartelijke groeten,

Ons bestuur