- morpheusphotography -biografie


 

Ik ben ongeveer 20 jaar bezig met amateurfotografie. Mijn hele werk is autodidactisch. Begonnen met een goedkoop half automatisch toestel, werk ik tegenwoordig nog enkel met een digitale camera. Een canon eos 300 D. Alles begon destijds toen ik als locale medewerker van een krant ook af en toe een foto moest afleveren. Ik was en ben nog altijd een groot liefhebber van de natuur.

Ik heb me dan ook heel lang toegelegd op natuurfotografie. Modelfotografie is er sedert enkele jaren bijgekomen. Als amateur is het ook niet mijn bedoeling om financieel beter te willen worden van fotografie. Het is en blijft een leuke hobby. Regelmatige bezoekers zullen merken dat het gastenboek weggevallen is. Het gastenboek was één groot spamboek geworden, vandaar... Ook updates zullen nu veel frequenter komen.

Vroeger werd deze site door derden bijgehouden. Vanaf nu kan ik dit op een eenvoudige manier zelf. Dit dank zij het werk van Coaladesign. Je kan hen contacteren via de link : http://www.coalatje.com. Wie mij wil contacteren kan dat via de knop : contact op de website. Ik hoop dat je mijn werk leuk vind.

En zoals de Romeinen het reeds zegden : De gustibus et coloribus non est disputandum.

Jaak BELLEN.

 
Alle foto's op deze site vallen onder het copyright van Jaak Bellen.