BELGIUM'S BIGGEST OLD BIKE JUMBLE

Home | Retro Wieze | Retro Leuven | Nieuws | Exposanten | Contact

 

   

Itom op Moto Retro Wieze: 2 hoogdagen voor de liefhebbers van de klassieke motoren!  

 

Een stralende zon, staalblauwe hemel, een eivolle autosnelweg richting kust en toch namen een recordaantal motorrijders de afslag richting Wieze. Vanaf 09u was het aanschuiven geblazen aan de kassa’s en het geduld werd beloond: de organisatie mocht het hele weekend door felicitaties in ontvangst nemen vanwege de bezoekers.

En terecht, Itom-verzamelaar Walter Criel heeft iedereen verbaasd met zijn unieke Itom-tentoonstelling waarvoor hij ook de medewerking kreeg van andere Itom-verzamelaars. Zelden of nooit is het zo druk geweest op de showstand zelf : vroegere Itom-piloten schoven maar al te graag aan voor een praatje, oud Belgisch Kampioenen met Itom in de 50cc-klasse maakten hun opwachting zoals o.a. Raoul Van Bockstaele, Frank Van Cauwenberghe en Norbert Heyen. De vroegere Itom-invoerder in Nederland was er, de Belgische invoerder René Van den Borre wou dit allerminst missen en dan waren er de Itom-liefhebbers zelf die er, gewapend met foto-apparaat maar niet genoeg van kregen. Om maar te zeggen, Walter Criel en zijn vrijwilligers zoals Daniel Gratz hadden geen tijd om stil te zitten..

Ondertussen was het ook elders in de 2 hallen bijzonder druk. Met een record aantal exposanten was het aanbod opvallend groter dan anders en dat wist elke bezoeker te appreciëren. Voor de eerste maal dienden de exposanten en bezoekers er zaterdagavond erop attent gemaakt te worden dat de beursdag erop zat. Niets dan blije en tevreden gezichten die nadien huiswaarts keerden. De organisatie dankt dan ook graag de aanwezige exposanten en Walter Criel voor hun bijdrage aan een editie waarover nog lang zal nagepraat worden!

Met dank aan het Motorrijwiel en den Bullet voor de fotoreportages  

De medewerkers van de Itom-showstand

Geduldige bezoekers op Moto Retro Wieze

10u 's ochtends: een record aantal motor-rijders bezocht de voorbije septembereditie

Het geduld van elke bezoeker werd beloond : niets dan tevreden gezichten die ’s avonds huiswaarts keerden.

Wie de hal binnenkwam kon onmogelijk naast de prachtige Itom-showstand kijken.

ITOM 4M
ITOM monoposto
ITOM tourist 1995
ITOM Esperia 1966

 ITOM damesuitvoering

ITOM showstand

Op zoek naar het juiste stuk

Schaalmodellen voor de liefhebbers

Whizzer te koop

Vespa met sidecar

Geduldig snuffelen in de bakjes is de boodschap

Voor 50cc liefhebbers

 Oerdegelijk Brits

 

volgend blz.  


terug naar nieuws

 

 

 

Webmaster © BEMA