BELGIUM'S BIGGEST OLD BIKE JUMBLE

Home | Retro Wieze | Retro Leuven | Nieuws | Exposanten | Contact

 

   

BMW Show & Sales op Moto Retro Wieze
(januari 2010)

Van alle motorfanaten hebben vooral de BMW-liefhebbers meer dan redenen genoeg om op 6 en 7 februari naar Moto Retro Wieze af te zakken.
De BMW Motor Club Vlaanderen heeft een 30-tal uitzonderlijke historische modellen uitgezocht om de merkgeschiedenis toe te lichten. Op deze showstand krijgen de liefhebbers ook een antwoord op al hun vragen in verband met de boxermotor of de 1-cilinder, de produktiemotoren - of de wegracemodellen, de zijspannen, lidmaatschap van de BMW-club en noem maar op.
BMW-specialisten zoals Marc Lebruyn, De Knalpot en Daniel Ledermann pakken uit met BMW-motoren en onderdelen rond de showstand en ook andere merkexposanten zoals Rudi Verbist en René Vanderheyden zetten hun beste BMW-beentje voor.

En er is natuurlijk het gebruikelijke overvolle aanbod van
200 exposanten
met moto’s, onderdelen, vakliteratuur, boeken, literatuur, kleding, onderhoudsmateriaal, accessoires en andere motorabilia in beide hallen alsmede de unieke onnavolgbare gezelligheid onder motorrijders op de terrasjes rond de bars waar Moto Retro een patent op heeft.

 

Ex GP sidecar racer George Rozez brengt
Rennsport fabrieksracer mee
(januari 2010)

George Rozez behaalde ooit de 9de plaats in de Belgische GP op Franchorchamps in 1974. Racefanaten die anno 2009 de klassieke racedagen in op Belgische en Noordfranse circuits bezochten weten dat George Rozez 36 jaar later nog steeds het zijspanrijden met zijn Busch racer niet kan laten.

Op Moto Retro Wieze stelt hij zijn Rennsport RS253 uit 1958 tentoon. Van deze fabrieksracer maakte BMW slechts 25 exemplaren. Wie met George een praatje wil slaan vindt hem beide dagen achteraan Hal 1, net links naast de doorgang naar Hal 2

 

terug naar nieuws

 

 

 

Webmaster © BEMA