BELGIUM'S BIGGEST OLD BIKE JUMBLE
 

   

Moto Retro Leuven een sterke 1-dagsbeurs!

Oude motoren, glimmende koplampen, uiteengehaalde versnellingsbakken of vergeelde handleidingen? Op Moto Retro Leuven in de Brabanthal te Heverlee (afrit Haasrode) vindt elke enthousiaste motoliefhebber wel wat. Om te kopen of te ruilen. Gewoon voor de fun of enkel om te genieten van de nostalgie. Of zoekt u juist dat ontbrekende onderdeel? En misschien komt u wel om de oude moto van uw dromen te kopen. Op Moto Retro Leuven komt de particulier aan zijn trekken. Alleen al voor de sfeer en de ontmoetingen met de echte verzamelaars, komen er jaarlijks duizenden bezoekers.

De beurs besteedt extra aandacht aan de verkoop of ruil door particulieren. Het zeldzame motorblok, die oude carburatoren die in een vergane kartonnen doos liggen weg te kwijnen tussen de oliepompen, die felgezochte kopklepper die ligt weg te roesten tegen het duivenhok, die vergeelde handleidingen en motomagazines die vrouwlief maar al te graag aan de papierrecyclage wenst te schenken: particulieren kunnen in Leuven hun ding kwijt!
's Morgens aanleveren en 's avonds weer naar huis -  Moto Retro Leuven staat voor een korte maar krachtige professionele beurs die een markt wil zijn voor zowel de particulier als de professionele standhouder. De bezoekers kunnen er maar wel bij varen !

Volgende editie najaar 2022.

Voor alle praktische info motoretroleuven@telenet.be

Vanuit het station van Leuven rijden er bussen van De Lijn tot aan de bushalte VDAB Haasrode op ongeveer 850 stappen van de Brabanthal.
Voor meer info www.delijn.be/nl


Een korte maar krachtige professionele beurs

's Morgens aanleveren en 's avonds al terug op weg naar huis. Moto Retro Leuven staat voor een korte maar krachtige professionele beurs die een markt wil zijn voor zowel de particulier als de professionele standhouder. De bezoekers kunnen er maar wel bij varen !


 Wanneer en waar?


Moto Retro Leuven opent om 9u en sluit de deuren van de Brabanthal om 17u.
Kinderen tot 12 jaar hoeven niet te betalen. En volwassenen genieten met onze kortingsbon van een mooie korting.

Toegangstickets: 9

 

 


 

Hoe geraak ik in de Brabanthal?
De Brabanthal (Brabanthal 1, 3001 Leuven) ligt strategisch in hartje Brabant, aan de expressweg Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaakse Baan verbindt. Op 4 km ten zuidoosten van Leuven-centrum en op 1 km van de E40, afrit nr 23 Haasrode-Heverlee komende van Luik en afrit nr 23a komende van Brussel.

Vanuit het station van Leuven rijden de buslijnen 5 en 6 tot aan de bushalte VDAB Sandra op ongeveer 850 stappen van de Brabanthal.

 

 

 

 Reserveer zelf een stand

Mail bema.bvba@telenet.be
Tel / Fax +32(0)475 58 08 87

 


 

 Moto Retro Wieze,

Kortingsbon