BELGIUM'S BIGGEST OLD BIKE JUMBLE

Home | Retro Wieze | Retro Leuven | Nieuws | Exposanten | Contact

GPS Moto Retro Wieze: Schrovestraat 24 - 9280 Wieze (Lebbeke) België

   

Hoe bereik ik?

0ktoberhallen te Wieze
Brabanthal te Leuven

 Oktoberhallen te Wieze
Klik hier voor liggingsplan Oktoberhallen WiezeWieze is gelegen tussen Aalst en Dendermonde in Oost-Vlaanderen. De Oktoberhallen bevinden zich in de Schrovestraat te 9280 Wieze.

GPS  - GPS Moto Retro Wieze: Schrovestraat 24 - 9280 Wieze (Lebbeke) België.
 


Via de E17 -
afrit lokeren .   U neemt richting Dendermonde. 1e en 2e rond punt gewoon oversteken. Aan het derde rond punt neemt u rechts en rij je een brug over. In Dendermonde steekt u het grote kruispunt over richting station. Aan rondpunt met in het midden een standbeeld gaat u rechtdoor = 2 de baan rechts. Voorbij hoge appartementsgebouwen op uw linker kant volgt een scherpe bocht naar links, na de scherpe bocht onmiddellijk rechts nemen (vijver op uw rechter kant) U steekt spoorweg over en volgt richting Aalst/Lebbeke. Steeds richting Aalst blijven volgen. In Wieze volgt u de aanduiding "Oktoberhallen".

Via de E40 - tussen Gent en Brussel afrit Aalst nemen. Op de ring rond Aalst richting Dendermonde kiezen. Na het verlaten van de ring, richting Dendermonde, kom je in het dorp Gijzegem waar wegwijzers staan naar Wieze en de Oktoberhallen.

Belangrijke verkeersinfo:

Voor de bezoekers komende van Aalst :
Volg gewoon de zwarte Moto Retro Wieze pijlen rechtdoor! Moto Retro Wieze is iets verder bereikbaar voor lokaal verkeer !Met het openbaar vervoer - Neem de trein of bus naar Aalst. In Aalst de bus tot naar Hedersem nemen. Dit is een eindhalte, van hier is het nog een 900 meter tot de Oktoberhallen.

 

 Brabanthal te Leuven
Brabanthal in Leuven - Brabanthal 1, 3001 Leuven
Klik hier voor liggingsplan BrabanthallenVia de E40 - Neem afrit 23 Haasrode-Heverlee. Volg de expressweg Meerdalboslaan (N23) richting Leuven/Tienen. Na één kilometer bereik je de Brabanthal.
Je kan ook via de weg Leuven/Tienen (N3) de Meerdaalboslaan oprijden. Ook dan bereik je na één kilometer de Brabanthal.

Vanuit Brussel is er een gewijzigde verkeersituatie.
Als gevolg van de werken aan het afrittencomplex Haasrode zijn de afritten komende van Brussel van naam veranderd. U moet afrit 23a nemen richting Haasrode Industrieterrein, en niet afrit 23 die naar Blanden gaat.

Openbaar vervoer - Vanuit het station van Leuven rijden de bussen van De Lijn nrs. 5 en 6 naar de halte VDAB Sandra. De halte bevindt zich op ongeveer 850 meter stappen van de Brabanthal.

 

terug

 

 

 

Moto Retro Wieze, 12 & 13 september 2020 

Moto Retro Leuven 

Kortingsbon

Moto Retro Wieze

Like ons op facebook

 

 

Webmaster © BEMA