MTC 2M-1Z


Go to content

Toer 2009

Beste bezoeker,

Dit jaar was het een ietwat andere toer. Ten eerste omdat niet zoals andere jaren vertrokken werd in 't glazen dak maar in Café 't Park. Waarvoor onze grote dank aan Ingrid en Rik dat we dan toch een goede verzamelplaats hadden.
Ten tweede ondat er nogal wat tegenslagen waren.
Eerst kwam ik Geert Verbeke tegen aan tankstation Smeekens met een kapot "soupapke". Geen probleem, Lander uit zijn bed gehaald om hem te depanneren. Dan samen van onze lekkere koffie genoten bij Ingrid. Start was voorzien om 7 u maar door een technisch mankement wilde onzen "burgemeester" zijnen brommer niet meer starten. (foto hiernaast) Dan maar Nick Mabbe aangesproken om een stalen ros van hem te gebruiken. (thx Nick) Denk eigenlijk dat Johan zijn brommer er niet tegen kan dat er teveel moto's naast hem staan. Maar allez, om 7.30 u dan eindelijk toch vertrokken. Naar Wasnes au Bac voor ons ontbijt en terug wat koffie, en voor Nick en Lander een onprettige telefoon. En Voor Kurt De Brandere een onprettige kennismaking met een auto. Gelukkig niet zo heel erg maar toch enkele weken "out". Sleutelbeen was gebroken op 3 plaatsen. Moto is volgens de omstandigheden verbazend intact volgens Kurt. Bij deze veel beterschap en maak dat uw "fleskes" smaken hé.
Gelukkig zijn we de rest van de rit gespaard gebleven van verdere tegenslagen. Buiten dat we onze Djee onderweg verloren hebben. Sorry Djee.
's Avonds dan onzen traditionele BBQ en de gebruikelijke pintjes...

Wie weet is er volgend jaar weer een toer.....

Bedankt aan iedereen die erbij was !


Back to content | Back to main menu