MTC 2M-1Z


Go to content

Weetjes

Eerste ledenvergadering:

_Oprichting op 6 januari 2007 van MTC 2M-1Z in "Restaurant Bruegel" te Damme. Waarvoor onze grote dank aan Marianne om een gepaste naam te vinden voor onze club.Vastleggen van de regels om toe te treden tot de raad van bestuur van MTC 2M-1Z.

De regels zijn:
1) Bestuurder of duozit moet al minstens één keer gehuwd zijn geweest.
2) De bestuurders moeten last hebben aan één of meerdere knieen.
3) Met een B.M.W. rijden of de intentie er één te kopen is een vereiste.
Deze regels kunnen NIET betwist worden.

(Voor gewone leden tellen deze regels niet.)


Tweede ledenvergadering:

Die is doorgegaan in Café 't Glazen Dak te Wielsbeke. De vergadering is uit de notulen geschrapt. Reden: wegens te gortig en ook omdat de webmaster niet goed meer weet wat er besproken is geweest. Navraag bij de andere leden bracht geen klaarheid in deze zaak.


Derde ledenvergadering:

Is wederom doorgegaan in 't Glazen Dak op 2 maart.
Nadat Johan tot 3 keer toe een serieuze worst had gedraaid, kon de vegadering eindelijk van start gaan.
De programmapunten waren:
1) Hoe parkeer ik mijn wagen bij het oppikken van een lid van de Club, die gaan wandelen is? ( is een beetje misgelopen, auto zat een héél klein beetje vast )
2) Bespreking Eerste Rondrit.

Na diepe beraadslaging kon er op het eerste punt geen vallabel antwoord gegeven worden. Wel hebben wel tot de constatatie gekomen dat het eigenlijk onze Burgemeester zijn schuld was. Als die niet gaan wandelen was..... (had Djee zich niet vastgereden)

Tweede punt: zijn we eigenlijk vergeten. Dat zal voor een volgende vegadering zijn.

Wel hebben we echter besproken dat we t-shirts laten maken. (Die zijn ondertussen klaar en te koop aan de prijs van 10 euro)

Verkennigstocht toerrit van 9juni :


Is doorgeggaan samen met Johan, Martine, Luc en mijzelf ( was den dezen zonder). Ons derde bestuurslid (Djee) kon wegens verplichtingen jammer genoeg niet meegaan. Jammer want dan waren de rokers in de meerderheid geweest, en was het makkelijker om onze burgemeester te overhalen om een rookpauze in te lassen. (ik denk persoonlijk dat ie gegarandeerd voor de groenen zal stemmen)

22 mei 2007

Vergadering over de BBQ op 9 juni. Ik kan er maar één ding over zeggen: 't zal meer dan dik in orde zijn...
Meer info op de pagina BBQ.

9 juni 2007, De eerste toerrit


Is weinig belovend begonnen door het rotweer, maar is uiteindelijk een fantastische dag geworden. Degenen die niet mee waren hadden ongelijk. En de BBQ was dik in orde....

20 november 2007

Aankoop van R 1150 RT door den dezen zonder. Maar zoals eerder afgesproken... De naam van de Club blijft.

8 december 2007

Zaterdag 8 december was een memorabele dag in de geschiedenis van 2M-1Z !!
Het was immers de EERSTE gezamelijke rondrit van de VOLTALLIGE club met EIGEN moto !! Weliswaar een beetje (veel) uitgeregend maar het is dus een feit.

Vrijdag 18 januari

Gezamelijke uitstap naar het auto - motor salon te Brussel. Na aanvankelijk een gezellige uitstap te hebben gemaakt kwamen de problemen: Johan onze Burgemeester heeft zich op een Harley gezet. Dit is ONTOELAATBAAR, een verzwarende omstandigheid is dan ook nog dat ie die brommer ook nog alle lof gaf tegenover een pontentiele klant. Eens in het glazen dak aangekomen hebben we direct een vergadering belegd. We hadden geen andere keuze dan Johan uit de club te zetten. Maar de problemen waren nog niet van de baan, namelijk: de penningmeester en schepen van interne aangelegenheden begon water te drinken. Ja u hoort het goed, WATER !! Dus Didier kon ook op staande voet de club verlaten. Zoiets kunnen we in de club niet dulden !!

Zaterdag 17 februari

Het is hier nu wel redelijk eenzaam in de club zo helemaal alleen....
Mijn vraag is dan ook Johan en Didier willen jullie terug komen ?

Zaterdag 1 maart

Nu het bestuur weer volledig is hebben we besloten dat de volgende rondrit zal doorgaan op 21 juni. Het zal weer een redelijke tocht worden (ongeveer 500 km) en zal weer door Frankrijk gaan. Dus noteer alvast die datum in uw agenda. Er zal na de rit weer een uitgebreid maal klaar staan voor degenen die dat willen. We houden u op de hoogte, kom dus gerust eens loeren of er nieuwigheden op de site staan.

Zaterdag 21 juni

De 2-de rondrit is weeral een feit. In tegenstelling tot verleden jaar hebben we het dit keer wel droog kunnen houden. We waren met minder motoren dan verleden jaar maar dat had dan wel het voordeel dat we vlotter konden rijden.
's Avonds was er dan wel weer de lekkere bbq als gezellige afsluiter van deze prettige dag. Bedankt aan iedereen die erbij was !!

Vrijdag 9 januari 2009

Zoals de traditie het wil zijn we de laatste vrijdag van het Auto-Moto Salon naar de Heizel getrokken. Alles is dit wonderbaarlijk vlekkeloos verlopen. Neen er is niemand uit de club gezet en neen er is niemand in de gracht gereden. Al bij al toch een goede prestatie, vind je ook niet? Zoals ook deze traditie het wil, zijn we ook gaan Chinezen.

14 maart 2009

Ook dit is traditie: We zijn vandaag (Johan en ikzelf) de 3de toerrit gaan verkennen terwijl onze Djee met zijn luie krent in Gran Canaria zat. Een ding staat vast: het zal weer een mooie en lange tocht worden. Ongeveer 530 km door vele mooie dorpjes in het Franse landschap. De eindbestemming is het prachtige Kasteel van Pierrefond.

20 juni 2009

Derde toerrit naar Frankrijk (Pierrefonds).

19 januari 2010

De jaarlijkse uitstap naar het salon in Brussel. We zijn traditiegewijs gaan chinezen en.... de toetreding van ons nieuwste lid, Marcel Van Colen. Dit moet echter nog officieel gemaakt worden met een bestuursvergadering.

24 april 2010

Verkoop van de Rt en aankoop van een Lt van mezelf (Zinne)

28 mei 2010

Aankoop van een nieuwe GS/A (jubileum uitgave 30 years) door den burgemeester. Proficiat met het nieuwe speelgoed !!


18 juni 2011

De 5-de rit naar "Le Crotoy"


Back to content | Back to main menu