baner baner baner

Welkom

Deze site werd gerealiseerd als taak voor het vak '2 Elektronica voor niet-elektronici'. Naast goede punten van de prof voor het voldoen aan de parameters van de opdracht, hoop ik ook waardering van mijn zus en mijn liefje (twee verschillende personen) te bekomen voor de keuze van het ludiek onderwerp, zijnde hun konijntjes.

Jean et Jacqueline

picture

Jean en Jacqueline waren de eerste konijnen die Chateau Lapin betrokken. Hun gezamelijke interesses zijn hooi, spinazie, brood en knagen op hout. Hun dislikes zijn de witte kat, regen en droogvoer

Lees Meer

Fleur

picture

Fleur is de nieuwste aanwinst. Ze werd als gered konijntje opgehaald in een konijnen-opvangcentrum. Fleur houdt van geaaid worden, rennen in de moestuin, munt en haar kartonnen doos. Fleur houdt niet van opgepakt worden, Jacqueline en terug naar haar hok moeten na een uitje.

Lees Meer

Chateau Lapin

picture

Na de impulsieve beslissing konijntjes te houden werd er op zoek gegaan naar een degelijke kooi. Deze bleken echter enorm duur te zijn voor wat in essentie niet veel meer is dan hout en draad. Uiteindelijk werd er zelf een kooi gemaakt, voor slechts een kwart van de aankoopprijs van een hok van vergelijkbare grootte en kwaliteit.

Lees Meer

Andere tuinfauna

picture

In de tuin vallen er ook nog andere beesten met wisselende amusementswaarde aan te treffen.

Lees meer