Klik hier voor de te koop aangeboden toestellen
Click here for some misc pinball stuff for sale or trade
Klik hier voor info over onze reparatiedienst
Klik hier voor meer info over het shoppen van een kast
Klik hier voor *bijna* alles over Capcom
Klik hier voor mijn boeken collectie
Klik hier voor mijn boeken collectie
Klik hier voor ingescande instructiekaartjes
Terug naar de Home pagina

*** SERVICE & REPARATIE ***

Mushroom Amusements herstelt en geeft service op flipperkasten , wij werken ook op mindere schaal aan andere amusementstoestellen .Wij doen herstellingen in onze shop , maar kunnen ook op verplaatsing gaan indien gewenst .Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring .

TARIEF :
Ons tarief is 20 € per uur als het toestel bij ons gekocht is . De tijd begint te lopen zodra wij in onze wagen stappen tot wij terug thuis zijn . Eventuele stukken die nodig zijn om het toestel te repareren worden aan kostprijs geleverd en geinstalleerd . Normaal gezien kunnen wij binnen de 3 werkdagen gevolg geven aan uw oproep .
Indien het toestel niet bij ons is aangekocht bedraagt ons tarief 40 € per uur .
Opgelet : Als er een On-site herstelling plaatsvindt moet er soms meer dan 1 trip gemaakt worden (stukken bestellen , stukken mee terug naar onze shop brengen ter reparatie , enz...). Voor sommige herstellingen kan het zelfs nodig zijn dat we het toestel meenemen naar onze shop om daar aan grondige inspectie te onderwerpen . Elke trip van en naar uw lokatie zal aangerekend worden , zowel als de uren die wij in onze shop aan uw toestel werken . Gelieve hiermee rekening te houden wanneer U besluit om uw toestel te laten herstellen .

GARANTIE :
De kwaliteit van ons werk heeft een garantie van 14 dagen geteld vanaf het moment dat de machine door ons OK is bevonden . Onze garantie slaat alleen op de kwaliteit van het door ons geleverde werk , en slaat dus niet op de rest van het toestel of op de door ons verbruikte stukken . De uren van en naar uw lokatie vallen niet onder de garantie .

Gelieve er rekening mee te houden dat , indien wij een probleem aan uw toestel repareren en het binnen de 14 dagen terugkomt , wij dat zullen repareren onder garantie zolang het nieuwe probleem direkt gelinkt kan worden aan het door ons geleverde werk . Als het probleem niet gelinkt is aan het door ons gerepareerde deel (bvb : iets compleet anders is defect , of iets anders heeft de fout veroorzaakt) dan zien wij ons genoodzaakt opnieuw onze uren , rijtijd én stukken aan te rekenen .

Werkuren : U kan ons steeds bellen op weekdagen en zaterdag tot 21.00 uur +32478523404. Indien U direkt service wil kan dat (onder voorbehoud) geregeld worden mits betaling van een toeslag .

Mail voor meer infoCopyright © 2005 Mushroom Amusements