Startpagina
Medische Voetverzorging Anka
Paul krugerstraat 74
2500 Lier
T 03 290 78 11 M 0477 90 65 10
E pedicure.anka@telenet.be
 

Startpagina

Specialiteiten
Prijslijst
Gehwol
Contact
Afspraak
 

Medische voetverzorging Anka Van Gael

 
 

Leuk Idee !!!       

   Cadeaubon

 
Veeg er je voeten niet aan !
 
Op een werkdag kan een voet makkelijk meer dan 7 km afleggen. Iemand van 70 jaar heeft ongeveer 4 maal de aarde rondgewandeld. En hoewel de voet dus duidelijk één van de meest belaste lichaamsdelen is, besteedt de Belg er zorgwekkend weinig aandacht aan..

Naast de extra belasting van de voet, zorgt ook de huid van de voet ervoor dat preventieve voetverzorging noodzakelijk is. De huid van de voet is namelijk in velerlei opzichten anders dan de huid van de rest van het lichaam.

 

Hoe gaat het met uw voeten?

 

Voeten worden nogal eens vergeten, terwijl veel mensen voetklachten hebben, of last hebben van vermoeide voeten. Anderen schamen zich een beetje voor hun voeten. Bijvoorbeeld als ze schoenen passen of op blote voeten in het zwembad zijn.

 

Daar kan de pedicure iets aan doen.

Verwen uw voeten en maak een afspraak

voor een verfrissende voetopknapbeurt

 

Behandeling van o.a.:

-Schimmelnagels

-Ingroeiende nagels

-Eelt, Likdoorns

   
 
Goede schoenen kopen is belangrijk voor gezonde voeten !!!
Volgens onderzoeken is het het beste om in de (na)middag schoenen te kopen. Omdat je voeten een beetje opzwellen tijdens de dag, is het het beste om ze dan aan te passen. Laat je voeten iedere keer dat je schoenen past opmeten en laat ze opmeten als je staat. Let er op dat je de schoenen aan allebei je voeten past. Veel mensen hebben namelijk 1 voet die langer is dan de andere. Wanneer dat het geval is, koop de schoenen dan op maat van de grootste voet!
Openingstijden
Op afspraak:
Tel : 03 290 78 11
GSM : 0477 90 65 10