LogoHetHuisjeB.gif (12368 bytes)

 

PortretIndianen.jpg (79871 bytes)

 

Welkom in Het Huisje!

Even mezelf voorstellen, ben geboren in BelgiŽ in het jaar 1955, ben van het mannelijk geslacht, gehuwd, en wij hebben ťťn dochter (Samenwonend met vriend). Ook een sloeber van een hond, Minco, maakt deel uit van het gezin. Ik ben woonachtig in de provincie Oost-Vlaanderen. Wat mijn hobby's betreft, prutsen op de pc, modelbouw (maar dat is al een tijdje geleden), en pentekenen met Chinese inkt (Ook reeds enige tijd geleden). Interesses, zoals je al een beetje kan zien aan de opmaak van de pagina heb ik veel interesse voor de Noord-Amerikaanse Indianen, ook het paranormale en het sjamanisme boeit me sterk. Natuurlijk heb ik ook interesse voor wat meer alledaagse dingen zoals, mirc scripten, honden, formule 1, enz.

Het hoofdonderwerp van deze site is de cultuur en spiritualiteit van de Noord Amerikaanse Indianen. Ik zelf ben geen Native American, Indiaan , en zekers niet de alwetende. Ik probeer enkel een algemeen beeld te geven, de informatie komt uit verschillende stammen, meestal Lakota of Cherokee, maar in totaal waren er meer dan 500 stammen. Wil men zelf een bepaald pad gaan volgen, bijvoorbeeld Lakota... zal men zelf op zoek moeten gaan naar alle informatie omtrent die stam. Maar, ook met de algemene informatie kan men een eigen pad gaan opbouwen, een eigen denken en zijn, die rust kan brengen in deze tijden van algemene stress. Hopelijk vinden ook jullie het boeiend om hier eens rond te dwalen.

 

**************************************************************************

"Ik ben de portier van de geest... alles wat ik doe is de ramen een beetje reinigen, zodat jij voor jezelf kan zien"

"I am the spirit's janitor.... All I do is wipe the windows a bit, so you can see out for yourself."

-- Godfrey Chips ; Lakota Medicine Man

**************************************************************************

 

Groetjes  Mystic Crow

 

De laatste maal bijgewerkt op: 12-07-2020


Bij gebroken linken, of gewoon om me een bericht te sturen, kan je mailen naar het volgende adres: mystic_crow@hotmail.com.

Alles op deze site mag worden gekopieerd en gebruikt voor eigen en/of niet commerciŽle doeleinden. Niets uit deze groep mag echter worden samengebonden en tegen een prijs worden verkocht of worden gebruikt op gelijk welke manier waarmee geld kan worden verdiend. Alles moet belangeloos ter beschikking blijven van het grote publiek. Wie probeert deze dingen toch te verkopen zal gerechtelijk worden vervolgd daar er een kopierecht bestaat op alles wat zich op deze site bevind. Verder is het enige dat we vragen een beetje erkenning te betonen voor de operator van deze site en dit door je bron te vermelden op de dingen die je kopieert.

 © 2014 by Mystic Crow