Praktisch

Uitnodiging

April 28, 2014 | Van: Kathleen image

Wanneer: 15 mei van 19u tot 22u
Waar: In Naaistad, Markt 7 , 9700 Oudenaarde
Prijs:      Klein: zwart: 20,00€. Metaal: 25,00€ + 10,00€ les
             Groot: zwart: 23,00€. Metaal: 28,00€ + 10,00€ les

Meer lezen...

Placematjes

April 20, 2014 | Van: Kathleen image

Een naaistadbezoekster maakte deze mooie placematjes. Ze kon nog niet stikken en waagde zich aan deze werkstukjes. Ze zijn gewoon prachtig.

Meer lezen...

Etoile Cirée

Februari 23, 2014 | Van: Kathleen image

Op vertoon van uw klantenkaart van Naaistad krijgt u bij Etoile Cirée bij aankoop van stof of wol 10% korting. Deze winkel bevindt zich in Lucien Van defonteynelaan 19 - 9700 Oudenaarde ( Edelare).

Meer lezen...

Nu ook brei-avond in Naaistad

Februari 23, 2014 | Van: Kathleen

Ingaande op de vraag van mensen die ook heel graag willen breien in Naaistad heb ik besloten ook breiavonden te organiseren. Dit is ook in een heel gemoedelijke sfeer zonder verplichting van opgelegde projecten.

Iedereen die wil komen breien kan werken aan een eigen project.

Meer lezen...

De eerste lessen

Januari 28, 2014 | Van: Kathleen

Naaistad is gestart en de eerste inschrijvingen zijn reeds binnengekomen. Februari is de maand van de dummies. Leren werken met de machine en een eerste werkstuk, een bistroschort, afwerken.

Daarvoor hoef je niets mee te brengen. Ik zorg voor het nodige gerief: stof, stikzijde en alles wat er nodig is om de bistroschort af te werken. Je mag jouw eigen machine wel meebrengen. Het pakket benodigdheden kost 10 € + de les. Je beslist zelf hoeveel lessen je eraan wil besteden.

Meer lezen...

The place to be

December 17, 2013 | Van: Kathleen image

Naaistad is “the place to be” voor al wie wil naaien aan een project naar eigen keuze.

Ben je creatief of wil je nog ontdekken hoe creatief je bent, kom dan maar eens kijken in Naaistad. Dan kan je zien en zelf ondervinden wat daar allemaal gemaakt wordt. Heb je geen zin om alleen thuis een herstelling te doen, kom dan naar Naaistad en daar kan je jouw herstelling, met de nodige hulp en bij een gezellige babbel en een drankje, rustig afmaken.

Af en toe eens een workshop brengt een beetje variatie in Naaistad.

Meer lezen...