Praktisch

The place to be

December 17, 2013 | Van: Kathleen image

Naaistad is “the place to be” voor al wie wil naaien aan een project naar eigen keuze.

Ben je creatief of wil je nog ontdekken hoe creatief je bent, kom dan maar eens kijken in Naaistad. Dan kan je zien en zelf ondervinden wat daar allemaal gemaakt wordt. Heb je geen zin om alleen thuis een herstelling te doen, kom dan naar Naaistad en daar kan je jouw herstelling, met de nodige hulp en bij een gezellige babbel en een drankje, rustig afmaken.

Af en toe eens een workshop brengt een beetje variatie in Naaistad.

Vanaf 23 januari 2014 gaan de deuren van Naaistad open. Dan zijn de meeste Nieuwjaarsbezoekjes reeds achter de rug en kan het jaar zijn gewone gang weer gaan.

23 januari om 19 uur zie ik meer als een kennismakingsavond met Naaistad. Dit wil niet zeggen dat er niet gewerkt mag worden. Mensen die reeds een project in gedachten hebben of er reeds mee bezig zijn, brengen het gerust mee. Je krijgt alvast een hapje en een drankje aangeboden.

Op 30 januari om 19 uur gaan we verder met een gewone Naaistadavond. Maar op 6 februari wil ik al een eerste workshop lanceren. Hierbij denk ik aan mensen die even willen weten wat naaien met een echte naaimachine is. Dus komt er een workshop van 3 beurten: ‘naaien voor dummies’. Hierin leren we werken met de naaimachine. Heb je geen machine, dan kan je er eentje bij mij huren. Heb je wel een machine of mag je die van je ma of vriendin even lenen, breng die dan maar gerust mee. Zorg er dan wel voor dat deze machine werkt en breng ook de handleiding mee. Dit bespaart ons heel wat tijd. Tijdens deze 3 sessies zullen we een bistroschort maken. Bij je inschrijving krijg je te horen wat je moet meebrengen.

Inschrijven hiervoor kan je op het telefoonnummer: 0468/21 41 17

Volgende andere workshops zal ik aankondigen in Naaistad zelf en op de facebookpagina en via de blog van deze website.

Bij deze wil ik nog even Ellen bedanken dat ik een naaicafé mag inrichten boven het Stadskaffee waar zij het gezicht van is.