nazanlogo

Welkom!

Als beauty advisor kunt u bij mij terecht voor advies en workshops
over schoonheidsproducten en -verzorging.
Voor meer informatie kunt u mij steeds contacteren:

Nazan Sert
Kievermondeveld 85 • 2440 Geel
014 70 72 69 • 0472 90 48 77
info@nazan.be

 

KRUL1

Workshop gelaatsverzorging, wellness en/of make-up

Als Jafra manager/consulente kom ik graag bij u thuis langs voor een volledig gratis en vrijblijvende workshop over gelaatsverzorging, wellness en/of make-up. De diverse Jafra producten komen hier aan bod en kunnen door u en uw genodigden volledig getest worden. De ideale manier om een plezierige avond met vriendinnen door te brengen!

Iedereen wordt verwend en ook als gastvrouw kan u volledig mee relaxen. Bovendien geniet u als gastvrouw van extra geschenken en andere voordelen.

Al overtuigd van onze Jafra-producten? Telefonisch (0472 90 48 77) of via e-mail (info@nazan.be) nabestellen is altijd mogelijk.

 

Ga als jafra-consulente aan de slag!

Interesse in cosmetica? Op zoek naar een leuke en afwisselende job? Kom ons team versterken als Jafra consulente en combineer een makkelijke bijverdienste met je eigen tijdsindeling. Wat wil je nog meer?

We zijn steeds op zoek naar consulenten en kijken uit naar een interessante samenwerking met veel sociale contacten en plezier gegarandeerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Klik op het logo voor meer informatie over Jafra.

jafra

Schoonheidssalon

Natuurlijk bent u ook welkom in mijn schoonheidssalon waar we eveneens met Jafra producten aan de slag gaan. Op afspraak kunt u bij mij terecht voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, ontharingen (lichaam en gelaat), massages, make-up, verven wimpers en wenkbrauwen,...

 

KRUL2

 

nazansert

 

Hopelijk tot snel!
Nazan Sert