Logo

De Lege Doos

De Lege Doos is een nieuw programma op één. 3 teams krijgen ieder hun lege doos en moete hier iets moois van maken, dit gaan natuurlijk niet zonder vallen en opstaan. Alle teams strijden dan ook keihard voor de prijs. in de bovenste afbeedlingen worden deze week ook 2 ruimtes tentoon gesteld van team 2, dit zijn hun badkamer en lounge ruimte.

De Lege Doos - Deze week

Deze week krijgen de teams de opdracht om de slaapkamers en de woonkamer af te werken. Team 3 ging vorige keer lopen met de prijs maar er was maar en klein verschil in score met de andere teams. Het budget voor deze 2 opdrachten is 10.000 euro. Omdat team 3 vorige week het meeste punten heeft gekregen ontvangen zij deze week een bonus bedrag van 3000 euro. Team 2 kampt met onderlinge discusies en team 1 kan het tempo van de andere groepen niet bijhouden.

 

Teams

In de lege doos bestaan er 3 teams. Ze bestaan alle 3 uit 4 personnen die elkaar niet kennen. Samen moeten ze het huis van hun dromen maken, maar dromen verschillen. Om de prijs te winnen moet men onderlinge spanningen en discusies de baas zijn, teamwork is een must en een goede communicatie vormt de basis van een goed team.

 • TinyLetter

  Team 1

  Team 1 bestaat uit Lore, Stefaan, Hans en Eva. Zij kunnen het tempo van de andere teams net niet evenaren, maar zijn vastberaden om te winnen. Ze kunnen het goed vinden met elkaar en de sfeer zit goed, nu nog een extra tandje bijsteken!

 • TinyLetter

  Team 2

  Team 2 bestaat uit Joren, Patrik, Laura en Jeroen. Onderlinge spanningen zorgen ervoor dat zijn nog geen prijs hebben gewonnen. Joren en Jeroen hebben allebij ervaring met verbouwingen, en laura zorgt voor de finishing touch.

 • TinyLetter

  Team 3

  Team 3 heeft momenteel al 3 prijzen gewonnen. Het team bestaal uit Lieven, Yannick, Hanne en Wouter. Hun ervaring geeft hun een sterke voorsprong op de andere teams, maar de sfeer verzwakt met elke dag. Hoe lang kunnen ze hun leiding behouden?

 

De Lege Doos

In de lege doos strijden 3 teams met elkaar voor geld, veel geld. Ze beginnen allemaal met een lege doos en moeten deze omtoveren tot een droomhuis. De deelnemers moeten samenwerken met 3 personnen die ze niet kennen. Dit zorgt voor meningsverschillen binnen de teams. Het team dat hiermee het beste omgaat en het beste samenwerkt zal het beste huis afleveren en het progamma uiteindelijk winnen, maar je bent natuurlijk niet het enige team. De concurrentie en strakke deadlines zorgt voor constante druk.

 • TinyLetter

  Doos van de week

  Iedere week mogen de kijkers een foto inzeden van een kamer in hun huis. De winnaar krijgt een bon ter waarde van 500 bij Gamma en wordt op deze site tentoongesteld. Deze zijn de winnaars Pieter en Nancy uit Gelrode, Profciat!

 • Locatie

  Locatie

  Ieder jaar veranderd de lege doos van locatie. We plaatsen ons steeds in een vlaamse provincie. U kunt ons dit jaar vinden in de Leuvensestraat te Tienen. Momenteel is de werf voor bezoekers gesloten, maar deze gaat open bij de inkijkdag.

 

De lege doos App

De lege doos heeft ook een gratis App voor de kijkers. Met deze App ontvangt u inspiratie en verbouwingstips van onze juryleden en deelnemers. U krijgt ook steeds een melding wanneer het programma begint zodat u geen enkele aflevering kunt missen. De App geeft ook een preview weer aan de kijkers over wat er in de volgende aflevering staat te wachten. Onze app is verkrijgbaar voor iOS en Andriod. U kunt onze App gratis downloaden in de Apple store en Google Play.

Contact

Vragen of suggesties? contacteer ons gerust!