Tuinen BRIFIDEC...

Een bedrijf dat is opgestart uit passie voor tuinieren! als leraar in de Lichamelijke Opvoeding heb ik ook altijd graag in de tuin gewerkt. In 2009 zocht ik een nieuwe uitdaging en begon ik met avondschool aan de cursus Tuinaannemer bij de Syntra in Asse

In April 2011 onstond BRIFIDEC. Na het afschuimen van het internet bleek het niet interessant om de naam Lieven of Declercq te gebruiken in de groensector en koos ik voor mijn twee lieve dochters Britt en Fien Declercq om de naam vast te leggen. BRI FI DEC!

Naast mijn hoofdberoep op Don Bosco Secundair in Groot-Bijgaarden gaat heel wat van mijn tijd naar onderhoud van tuinen met hier en daar soms een stukje aanleg. Tuinieren is voor mij een vorm van ontspanning en fitness. Het heeft mij ook een gevoel van voldoening om mensen te kunnen helpen aan een werkje die ze zelf niet zo goed (meer) zien zitten of waarvoor ze de tijd niet vinden.

Mijn extra doel is streven naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Al zeg ik hetzelf, ben ik een goede werker, heb meestal niet veel tijd de dag nadien (werk dus door) en ben ik een niet al te grote babbelaar.

Lieven Declercq