Het is dan een tijd geleden dat deze mogelijkeheid van nieuwsverspreiden is gebruikt. Er is veel gebeurd in .:TP:. en zo ook is er een nieuwe tegeslag.

Onze trouwe viervoeter Bambino is op 9-10-2010 overleden.

Levent heeft dit treurig nieuws met mij gedeeld en vroeg of ik dit aan jullie wou doorgeven.
Alstublieft mensen, ik weet dat u dit niet gebruikt over het algemeen. Maar plaats een comment
op dit bericht om dit tegerlijkertijd als condeleance register te gebruiken.

Levent zal tijdelijk even afwezig zijn, of dit nou mentaal of fysiek is mag hij natuurlijk zelf uitmaken. Ik en ik hoop dat ik dit u ook mag vertellen namens de rest levent:"Veel sterkte, en ik hoop dat u snel weer operationeel bent binnen .:TP:.

Dit gezegge als vriend, en als diegene hoe jullie mij allemaal kennen.

Silv3rShi3ld

-----------------------------

Bambino heeft dank zij u en u pa een heel mooi leven gekregen na het aziel. Dank zij jullie heeft dit hondje voluit kunnen leven.
Bambino was ook niet zomaar een huisdier maar een familielid zoals je ook mij hebt vertelt, iemand waar je je gevoelens ook mee kon delen, iemand waar je ook kon op rekenen. En hij kon ook op jullie rekenen, tot op het laatste moment.

Waarom ben ik hier zo zeker van? Dat zag je gewoon, hoe dat hondje blij kwispelde toen hij jullie zag als jullie terug kwam van ergen, of als je hem gewoon ging uitlaten, dan zag je hoe blij hij was met jullie als baasje.

Levent, denk gewoon aan de goede momenten. Dat hij aan komt waggelen bij de geur van pizza. denk aan de momenten dat hij bij u in bed komt slapen of dat hij bij jullie 's avonds in de zetel komt liggen.
Koester jezelf met deze momenten en je zult er snel te boven komen.

tijd is te traag
voor wie hoopt
tijd is te snel
voor wie vreest
tijd is te lang
voor wie treurt
tijd is te kort
voor wie lacht
tijd is eeuwig
voor wie liefheeft

Veel sterkte Levent en Patrick.

Nils

-----------------------------

Bambino heeft een mooi leven geleden dank zij u en u vader. Ondanks de tegenslagen doe jullie hebben gehad.

Ik weet nog toen ik de eerste keer op de TS van .:TP:. kwam. Het eerste wat ik hoorde was een geluid. Ik vond het de eerste keer een heel raar geluid. Alleen bleek het dus het geknor om zo maar te zeggen van een lieve viervoeter genaamd Bambino te zijn. Aan het geknor te horen was hij erg op jullie gesteld. Vaak als we een spelletje wilden gaan spelen zei u altijd dat u eerst de hond moest uitlaten. Ik vond dat erg goed van u, dat u eerst voor iemand anders zorgde en dan pas voor u zelf. Ik heb gelezen dat u hem als een familielid beschouwde, dat begrijp ik helemaal.

Ik heb vaak met u kunnen lachen om deze leuke, lieve hond. Ik vergeet dat nooit meer!

Ik en Cas (mijn hondje) wensen u en u vader heel veel sterkte met dit verlies.

Groet,
Mart