/profiel

Minder is vaak meer

Met ruim vijftien jaar ervaring in de grafische sector, verzorg ik als zelfstandig grafisch vormgever de meest uiteenlopende grafische producten. Een éénmanszaak heeft lage overheadkosten. Dat maakt het mogelijk freelance tarieven te hanteren die zo'n 30% lager liggen dan die van grotere ontwerpbureaus.
Mijn werk is helder en doeltreffend, zonder elementen die afleiden van de kern van de boodschap. Vaak zegt minder informatie des te meer over datgene wat gecommuniceerd moet worden. Een ongekunsteld beeld prikkelt en maakt nieuwsgierig. Creatieve communicatie zonder opsmuk is een uiterst effectief middel om je doelgroep te bereiken.

Zo werkt het

Nadat we uitgebreid je wensen in kaart hebben gebracht, ontvang je een vrijblijvende offerte die is afgestemd op de vraag en financiële mogelijkheden.
Het is niet van belang of de opdracht groot of klein is, ik neem mijn werk serieus en ga altijd vol enthousiasme aan de slag. Ik denk met mijn opdrachtgever mee en adviseer waar nodig. De opdrachtgever is nauw betrokken bij het creatieve proces en komt zo nooit voor verrassingen te staan. Niet binnen de samenwerking, niet in het eindproduct en niet in de factuur achteraf. Deadlines en budgetten worden serieus genomen, en mochten de werkzaamheden toch afwijken van wat geoffreerd is, dan trek ik tijdig aan de bel.
Desgewenst verzorg ik het volledige traject van offerte tot eindproduct. Zo maak ik het mijn klanten gemakkelijk: één aanspreekpunt tijdens het hele project. En omdat ik met een kritische grafische blik alles nauwlettend in de gaten houd, kan een sterk eindproduct gegarandeerd worden.