bio balance

Bio Balance

Estetika Nel

 

 

 

 

Welkom bij Estetika Nel,

Estetika Nel Wijnendale

Na mijn 3 jaar opleiding als schoonheidsspecialist in het C.V.O. Sint- Godelieve Instituut te Brugge, behaalde ik na mijn 4de schooljaar het certificaat van de opleiding 'Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger'. Intussen behaalde ik Voetreflexologie 1 en de Thaise Drukpuntmassage in het 5de schooljaar teneinde de gezondheid in alle aspecten te bevorderen. Zo probeer ik met specifieke behandelingen te helpen om de balans tussen lichaam, geest en ziel harmonieus te houden. Ik hoop er me in een 6de schooljaar 2015-2016 nog meer in te verdiepen: een overkoepelend jaar!

Dat we in een stressvolle periode leven is een feit. Maar stress is niets nieuws, stress is van alle tijden. Ontspan dus en probeer gelukkig te zijn en te genieten van eenvoudige dingen. Maak het beste van elke situatie, iedereen heeft immers wel één of andere zorg. Soms is de balans tussen stress en rust, tussen inspanning en ontspanning danig zoek. Hierdoor voelen mensen zich minder goed en willen een evenwicht zoeken in hun levensbalans. Daarbij kan ik helpen.

Na om het even welke behandeling voel je je terug fit en vitaal: je energie stroomt weer en je bent heerlijk ontspannen en gerevitaliseerd. De flexibiliteit van je lichaam wordt hersteld. Dit resulteert in een evenwicht van jouw bio balance. Dus je ervaart een diep gerelaxeerd gevoel.

Om een persoonlijke aanpak en voldoende tijd voor u te garanderen, werk ik steeds op afspraak. Gelieve dus tijdig uw afspraak vast te leggen. U kan dit telefonisch op het nummer 0494 064963 of 050 211644. Om uiterste rust te genieten kan de telefoon tijdens een behandeling soms moeilijk opgenomen worden. Laat dan alsjeblieft een berichtje na zodat ik u terug kan opbellen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Kunt u om één of andere reden uw afspraak niet (tijdig) nakomen, gelieve een seintje te geven.

Zoek je een leuke verrassing : een behandeling voor een ander? Probeer het eens met een cadeaubon. Succes verzekerd!

Kunst is: hou prachtig vorm in jouw bio balance!

 

Goed om weten: u hebt recht op een tussenkomst van het ziekenfonds:

bij de CM gaat het over een terugbetaling van 20€, zijnde 4 x 5€ vanaf de leeftijd van 65 jaar.

bij de BM gaat het over een terugbetaling van maximaal 12€ zijnde 2 x 6€ zonder leeftijdsbeperking

bij het liberale ziekenfonds bestaat een speciale terugbetaling voor diabetici. Vraag ernaar bij uw mutualiteit.

zowel het neutrale ziekenfonds als het ziekenfonds van de spoorweg of euromut zorgen voor terugbetalingen bij de pedicure.

Doe hiervoor navraag en breng de formulieren mee bij een volgend bezoek.