Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 14-12-2008

Jorgen Flion

 

 

Home Biografie Foto's Kalender Palmares Gastenboek Links Sponsors

Stage calpe(13t/m20 december)

Zaterdag middag aangekomen in hotel direct de bikes in orde gaan zetten en erna iets gaan eten en drinken in vlaamse taverne waar ook iets later enkele mannen van de quickstep ploeg binnenkwamen dus we wisten al dat we er niet alleen waren, nadat we iets gedronken en gegeten hadden zijn we een uurtje gaan losrijden, mooie streek is het hier zeker wel dat was me al rap duidelijk!

De dag erna zondag dan een duurtraining op de weg gedaan met echt een heel mooie klim in maar enorm stijl en de rest van de wegen golvend dus lastig was het wel en we hadden de wind in het nadeel wat het dan nog lastiger maakte!

 

 

Veranderingen 2009(11/11/2008)

Voor 2009 zal ik voor Goeman Scott Cycling Team uitkomen.

Ik wil graag het Team Barracuda bedanken voor de mooie 3 seizoenen!       Merci Patte voor alles wat je voor mij gedaan hebt!

Stilletjes terug beginnen(12/10/2008)

Vandaag ben samen met een paar vrienden een toertochtje gaan doen in Kortenberg het was echt een leuk toertje en heb me dus heel goed geamuseerd.

Vanaf 13/10/2008 begin ik terug met schema's te trainen mijn 2 weekjes rust zitten erop en heb er echt van genoten maar nu heb ik toch wel terug zin om te trainen, we beginnen met wat fitness en lopen enzo gaan we dat stilletjes opbouwen.

Langs deze weg wil ik toch wel al mijn trouwste supporters bedanken die zo goed als elk weekend van de partij waren zonder hen zou het niet hetzelfde zijn op de koers!

Ook wil ik mijn ma en pa en zus en mijn vriendin bedanken omdat ze er het hele jaar voor mij zijn en me goed verzorgen, zonder hen zou het gewoon niet lukken.

Ook wil ik de mensen bedanken die me gesteund hebben waaronder;

Café Sint - Elooi te overijse

Olense drankencentrale

Transport Van Caudenberg

Inkoop en verkoop van alle wagens Kevin

CarRental