spacer
www.novaboys.be 1
  1
logo 1
1
header
navigation
Klassement
1. FC BREUGHELHOF: 46
2. FC LEGIA GENT: 44
3. FC ESMOREIT: 39
4. FC AMIGO'S: 39
5. SPARTA MUGUET: 39
6. VVC MUNTE: 28
7. VC NEW CASTLE: 27
8. NOVA BOYS: 23
9. FC BRIDGEBOYS: 23
10. FC PALLIETER: 22
11. FC SPORTMAN: 19
12. RODE DUIVELS: 18
13. KANAALJONGENS: 13
14. THEEMSCHE: 10
footer
Woordje vooraf
Welkom op de website van de Nova Boys. Momenteel spelen de Nova Boys in de eerste divisie van het verbond van melle. In dit verbond word er meer voor de leute gevoetbald, natuurlijk ook om te winnen, maar de sfeer is natuurlijk helemaal anders. Altijd amusement verzekerd dus.

Als je de website volledig bekeken hebt en je zou je willen inschrijven of nog meer informatie hebben, contacteer mij dan.
footer
Nieuws
De komende wedstrijden zullen een zware dobber worden voor de Nova Boys, we spelen namelijk tegen de top 3 de volgende weken. Eerst tegen legia gent dan van theemse, munte, breughelhof, new castle, en dan Esmoreit.

De volgende wedstrijd is op 11-03-2006 om half 4, tegen Legia Gent. Er wordt gevraagd om rond half 3 in het bierfonteintje te zijn. Breng ook een goed humeur mee, voor een goede sfeer.

Als de spelers nog vragen hebben kunnen ze een mail sturen naar Danny, wil je dit nu meteen doen, klik dan hier

Nieuws over de website

www.novaboys.be

De site is nog maar net online, en zal iedere week geupdate worden na de wedstrijden, er zullen ook nog meer foto's bijkomen om het archief op te vullen. Heb je zelf nog toffe foto's van het team mag je ze gerust opsturen naar me via contact. Als je zelf nog meningen hebt die de site aangenamer zouden maken mag je dit ook gerust zeggen.
footer
Archieffoto
foto van in den begin
footer
Sponsers
sd logo

videotheek logo
footer
Copyright 2006 - www.novaboys.be by kristof doom
Register Forgot Pass?