WELCOME

 

 


Wilt u eens lekker grondig verwend worden ?
U heeft voldoende keuze bij ons uit een aantal verschillende massages die wij u bieden.

Thai traditionele massage
De traditionele thaïse massage is een massagevorm die al duizenden jaren oud is. Deze traditionele vorm van massage is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam minder of helemaal opgeheven kunnen worden.
Ook als u geen last heeft van deze klachten geeft de traditionele thaïse massage een heerlijke ontspanning. Het reinigt uw lichaam en nadien voelt u zich weer energierijk en totaal ontspannen.
 
Relaxmassage
Ontspannende oliemassage maakt uw totaal relaxed. Door middel van warme olie zullen de spierspanningen verminderen, de flexibiliteit wordt vergroot en de interne organen worden gestimuleerd. De oliemassage brengt ook het energiesysteem weer in balans.
De dame werkt eventueel de massage af met een body-to-body massage. Hierbij behandelt zij je body met haar naakte geöliede lichaam. Op een sensuele wijze glijdt en kronkelt zij over je rug en brengt je in een heerlijke ontspannende extase.
 
Sensuele massage
Deze massage is ook een full body massage met sensuele aanraking en intense erotische verleiding; deze massage bevordert en verhoogt de sensualiteit, wat kan leiden tot minder remmingen.


Wilt u uzelf of uw partner eens verrassen? Misschien is dit wel waar u naar op zoek bent....