Na al die jaren zong het koor uiteraard een uitgebreid repertoire bijeen. Het is onbegonnen werk om hiervan een inventaris te geven. Trouwens, wekelijks worden nieuwe liederen ingestudeerd…

 

Toch lichten we graag een tip van de sluier:

 We zingen kyriales van gevestigde waarden als Schubert, Mozart, Gounod, Krafft en Roelstraete, maar ook van hedendaagse componisten zoals Bikkembergs, Schollaert, Decoster, Wittevrongel en Desoete.

 

 Als “O.-L.-Vrouwekoor” brengen we uiteraard heel wat Marialiederen. Zo zingen we het “Ave Maria” van Gounod (meerstemmig), Arcadelt, Fauré, Mozart en Tinel. Onze solisten brengen op aanvraag ook die van Schubert en Gounod … Reeds driemaal voerden we het “Stabat Mater” uit van stadsgenoot wijlen Marcel Van Quickelberghe.

 

 Als parochiaal koor verzorgen wij de gezangen op alle hoogdagen. We zingen zowat alle bekende kerstliederen en heel wat passiekoralen en paasliederen van klassiekers als Bach, Händel en Telemann, maar ook de hedendaagse Schollaert, Pieters, Dieltiens, Bikkembergs e.a. behoren tot ons vast repertoire.

 

 Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor huwelijksmissen, jubilea en uitvaarten. Er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Hiervoor neem je best rechtstreeks contact met de dirigent:

Hendrik Declercq 

09 282 01 31

 

 

Repertoire

Koninklijk

O.-L.-Vrouwekoor Tielt