: Navigatie

- Home
- Contact
- Best Of
- Competenties
- Eindwerk
- Vorige pagina


Top 5 Projecten

1 Eindwerk
2 PHP
3 ASP.net
4 XNA
5 Java, Eerste JaarWelkom

Dit is de portfolio van Jan Ooms, derdejaars student Toegepaste Informatica aan de KHK.

Over Mijzelf:

In mijn Curriculum Vitae staan alle details. Maar ik zou hier graag even mezelf willen voorstellen. Ik ben een student aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Mijn woonplaats is in Weelde en ik heb een zus en een tweelingsbroer. Mijn afstudeerrichting is applicatie ontwikkeling. Hierin wil ik me verder in specialiseren samen met 3D technologie. Ik denk daarom erover na om verder te studeren in Digital Arts And Entertainment. Mijn stage heb ik bij Janssen Pharmaceutica gelopen en deze ging heel vlot, en de stageperiode vormde drie van de leukste maanden in mijn leven, tot noch toe. In mijn eindwerk, dat u op in deze portfolio vindt, zit een gedetailleerde beschrijving van mijn stage-opdracht en het resultaat.

Persoonlijk vindt ik het altijd interessant om wat meer te weten te komen over een persoon zijn hobbies. Deze vertellen vaak meer over een persoon dan een CV ooit kan. Ik ben een persoon die hongert naar kennis. Waar andere rijkdom, bekendheid of goedkeuring zoeken, zoek ik kennis boven alles. Niet alleen cijfers en harde feiten, maar ook meningen, andere mensen hun kijk op de wereld. Daarom lees ik veel. Hoewel mijn voorkeur van 'ontspannende' literatuur uitgaat naar Science Fiction, heb ik ook werken gelezen van vele grote en wijze mensen. Mijn persoonlijke collectie van literatuur toont dit ook aan. Naast mijn exemplaar van Sun-Tzu's Art Of War, staat mijn kopie van Dante's Goddelijke Komedie. Dit zijn stukken wereldgeschiedenis en bevatten vele interessante ideeŽn.

Vandaar ook mijn interesse in 3D technologie, en meerbepaald Games. Deze hebben het potentieel om de moderne roman te worden. Ze kunnen een verhaal op zo'n meeslepende en interactieve manier vertellen, waar geen enkele film aan kan tippen. Stel u voor, een volledige 3D recreatie van Shakespeares Hamlet. Het potentieel van 3D technologie ziet u momenteel al in nagenoeg elke nieuwe film.

Ik studeer binnenkort af en ik weet nog niet of ik verder studeer, of ga werken. We leven in een heel interessante tijd. De wereld lijkt steeds sneller te draaien (figuurlijk). Elke dag worden er nieuwe technologiŽn ontwikkeld en IT lijkt steeds belangrijker te worden. Dit is zowel beangstigend als aanmoedigend. Ik wil aan deze groei mijn steentje bijdragen.

Maar ik heb al teveel geschreven, en u te lang opgehouden. Dus stel ik u hierbij mijn portfolio voor. Indien u vragen heeft, aarzel niet om me te contacteren. Mijn gegevens vindt u op de contactpagina.

Portfolio:

Dit portfolio is een verzameling van al mijn grote werkjes van de afgelopen drie jaar. Het moet aantonen dat ik alle acht competenties beheers. Klik hier om naar de competentiespagina te gaan.

Eindwerk :

Drie jaar van intensieve opleiding en drie maanden van stage hebben geleid tot een eindwerk. Dit eindwerk is een studie van Rich Ajax Platform technologie en de applicatie DCforMS. Dit eindwerk is geschreven in zowel het Engels als in het Nederlands. Klik hier om naar de eindwerkpagina te gaan.


Copyright 2010. Site Designed by Kaine And Abel Studios. All Rights Reserved.


Persoonlijke Info
Jan
Curriculum Vitae

- Nederlandse CV
- Engelse CV