Wat doet Omni Car Consult

 • Heeft u ook geen tijd om uw wagenpark naar behoren te beheren?
 • Is uw boekhouding ook steeds bezig met het administratieve werk van uw wagenpark in plaats van te factureren?
 • Vindt u dat uw wagenpark te duur is?
 • Bent u het ook beu om steeds naar de garage te moeten lopen en de kastanjes uit het vuur te halen?
 • Wordt u ook steeds gestoord door de verkopers van de verschillende merken die u graag als klant willen binnenhalen?
 • Zou het niet gemakkelijker zijn als alles zonder zorgen en tijd te verliezen kan rondrijden en iedereen kan doen waarvoor hij is aangenomen?
 • Herkenbare situaties en vragen bij de meeste KMO’s in ons land. Al deze vragen kunnen een éénvoudig antwoord krijgen. Omni Car Consult zorgt voor uw wagenpark alsof het hun eigen kind is. ‘Your fleet, Our Passion’ is dan ook niet uit de lucht gegrepen. Omni Car Consult biedt de service en de kennis om van uw wagenpark uw uithangbord te maken en niet het ‘blok aan uw been’.

   

  Waarom doet Omni Car Consult dit

  Vele bedrijven hebben een wagenpark dat niet groot genoeg is om iemand full- of parttime in dienst te nemen voor de opvolging hiervan. Omdat ook niet de juiste mensen de opvolging van de vloten doen kan het zijn dat er soms verkeerde voertuigen worden besteld. Het gaat dan niet over de kleur en een open dak, maar wel over de juiste afmetingen, gewichten, homologatie, etc. Dit kost een bedrijf handenvol geld om de gemaakte fout recht te zetten of met een verkeerd product rond te rijden. Om dit vlekkeloos te laten verlopen kan u een beroep doen op Omni Car Consult. Ons doel bestaat er in om uw zorgen van uw vloot over te nemen en een gezondere vloot te creëren. Wij zijn in staat om uw vloot zuiniger te maken.

   

  Hoe doet Omni car Consult dit.

  In de eerste plaats zullen wij samen met de klant een analyse maken van de huidige vloot. Na deze grondige analyse zullen wij voorstellen hoe we dit kunnen oplossen. Dit gaat van kleine ingrepen tot het volledig invoeren van de Total Cost of Ownership. In de Total Cost of Ownership bekijken we de totale kostprijs van uw wagenpark. Dit gaat van de aankoopprijs over naar het verbruik, onderhoudskost en verzekering, naar de uiteindelijke restwaarde van het voertuig na de afschrijving. Om dit duidelijk te maken hebben we verschillende pakketten; Basic, Comfort en Omni. Deze pakketten gaan van het opvragen van offertes tot de levering in het Basicpack naar het volledige beheer in het Comfortpack tot de Total Cost of Ownership in het Omnipack. Deze pakketten kunnen nog verder aangevuld worden met consulting en opleidingen met betrekking tot de automotive.

   

   

     Copyright © 2015
  Adres: Antwerpsesteenweg 235 | 2660 Hoboken
  Tel: 03/448.19.59 | e-mail: info@omnicarconsult.be