ON4RAW

 
 

Mijn naam is Mick Moyson , radio amateur sinds 2006.


Eerst nog als ON3RAW maar sinds de zomer van 2007 als ON4RAW. Mijn basisvergunning heb ik bij de sectie OSA behaald in Antwerpen. Om mijn Harec licentie te behalen heb ik me met de Harec boeken van UBA en Veron ettelijke uren bezig gehouden. Ook de hulp van enkele bevriende amateurs was zeer welkom.


Professioneel ben ik met SNG (Satelite News Gathering ) bezig bij de Vmma. Het is ook uit deze job dat mijn interesse voor zendamateurisme voortkomt. Door op het werk bezig te zijn met coax, spectrum analysers, modulatoren en geregeld eens een soldeerbout ter handen te nemen had ik zo het gevoel, hier kan ik zelf, thuis ook wel iets mee doen.


Momenteel hou ik mij thuis vooral bezig met SSB op de HF banden en mobiel op 2m en 70cm. Zoals je in de pipeline kan zien ligt er, zoals ik vermoedt bij bijna elke amateur, nog wel het één en ander op uitvoering te wachten. Mijn intentie is in ieder geval om het grootste deel van het hoofdstuk pipeline om te kunnen zetten naar het hoofdstuk homebrew van deze site, met bijhorende bevindingen.

 

on4raw - belgian ham radio station

Links: QSL-card

Midden boven: QRP Robbe

Rechts boven: OSA club Logo

Midden onder: CP6 @ QTH

Rechts onder: ON4RAW

Stuur mij e-mail