leuke site :)
ken hugo ook heel goed,waarom geen internetradio beginnen met de naam radio tongeren ?
Mottart Bart <bartmottart@hotmail.com> - Sat Apr 2 19:50:43 CEST 2016


Geachte

Wij zijn twee enthousiaste studenten logopedie uit de hogeschool Vives te Brugge. In het kader van ons eindwerk hebben wij een enquête opgesteld die de algemene levensgewoonten van radiopresentatoren en risicofactoren omtrent de stem bevraagt.

Wij zouden het heel erg op prijs stellen mocht u als presentator (en uw collega's) onze enquête even willen invullen?
Het invullen van onze enquête neemt slechts enkele minuten in beslag.

Wij hopen een zo specifiek mogelijk beeld te kunnen vormen over de actuele conditie van radiopresentatoren.
Hoe meer ingevulde enquêtes wij kunnen verkrijgen, hoe betrouwbaarder het eindresultaat uiteindelijk zal zijn.
Ons eindwerk gebeurt onder begeleiding van mr. Verstraete en mevr. Timmermans.
Via onderstaande link kunt u onze enquête invullen. We willen er zeker bij vermelden dat alle gegevens strikt anoniem blijven.
http://users.khbo.be/deklerck/titecat/vragenlijst.htm

Wij hopen op uw medewerking.
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Marion Titecat en Sarah Roose

Sarah Roose <marion.titecat@student.vives.be> - Mon Nov 3 09:38:46 CET 2014

Hallo met veel plezier geluisterd naar Alleen is maar alleen met de verhalen van oude tongenaren. Graag indien mogelijk nog meer van dat ... Hartelijk dank.
martin rigo <martin.rigo@pandora.Be> - Mon Sep 1 10:48:30 CEST 2014

Hallo allemaal,hier TILT vanuit Antwerpen ben uit verveling gaan googelen en uit pure nostagie RADIO TONGEREN inggeven en voila tovenaar Hugo heeft het weer gedaan 30jaar na datum de website van onze RADIO TONGEREN ik zit hier te janken als een kind(van70+)van pure emotie.
We moesten tog nog eens iets samen kunnen doen.
Laat iets van u horen.
TILT.jean.knapen@live.be
Tilt <jean.knapen@live.be> - Tue Jun 26 12:47:53 CEST 2012

Ik stel me stilaan de vraag of het niet mogelijk zou zijn om eens allen terug samen te komen ( bvb. de zaal onder de kerk op paspoel , weet je nog ? )een tijdje geleden was dat het geval met radio zuid-limburg .
Ronald de Wit <baskets-x-telenet.be> - Wed Jun 22 10:37:12 CEST 2011

Geweldig mannen, Wannéé begien jè teruk met de radio ,
Ian <Ianmiles278-x-hotmail;com> - Sun Jun 19 22:29:57 CEST 2011

Zeer leuke Videos ^^ Prachtig om het alles nog maar te bekijken ! Mijn vingers jeuken weer als ik dat alles zie. Groetjes aan allemaal !
Tim Minors (Timmy Britain) <tonyk1-x-gmx.net> - Thu Mar 24 13:40:10 CET 2011
homepage: http://djs4ever.com

mensen lief , wat deed dat een deugd dat even terug te zien uit "de goeie ouwe tijd"-ik was erbij met de "wekelijkse quiz" en "Tongeren in de oorlog '40-'45"-samen met "Jeanke Tilt".Over dat laatste programma moeten nog opnames zijn !!!- Aan allen die ooit met Radio Tongeren geweest zijn wens ik het allerbeste toe en zeker aan Maggie en Hugo.(ik ben intussen 75 jaar geweest).
LOIX JOS <jos.loix-x-telenet.be> - Sun Mar 13 22:37:54 CET 2011

Hallo radio Tongeren,

Mag ik heel de directie als ook sponsoren en het hele team, heel veel succes wensen, mag ik U allen ook deze suggestie geven? www.davemansiny.com, mag ik jullie ook een mooi carnaval weekend wensen.
Dave Mansiny (Zanger-presentator-acteur) <info-booking@davemansiny.com> - Sat Mar 5 21:34:42 CET 2011
homepage: http://www.davemansiny.com

Wat leuk om dat allemaal eens terug te zien!!! Super idee mannen.
Erwin Deckers <erwin.deckers-x-qmusic.be> - Wed Dec 15 15:05:41 CET 2010

wel mannekes als ik moet vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt op radio Tongeren........ heb ge een paar dagen? Maar dat kon ook niet anders want met mijne vaste partner in het sportprogramma, de helaas reeds betreurde Mike Babelaere war er niet veel nodig om in een deuk te liggen van de lach. Alleen hij slaagde er dan in doodserieus te blijven. Steek daar nog Frank Terwaart, Jean -Marie , Frank Van der Mast, Jeanke Tilt en mezelf bij, en ge weet dat de Mike iets afgezien. Maar troost u wij ook. We hebben toen zoveel plezier gehad dat het teveel is om op te noemen. Vooral toen we ook overal reportages gingen maken was het hek heel van de dam.
Mike zou, moest: " Altijd de leader van de band zijn." Life via de telefoon vanuit Rutten, wielerwedstrijd, er reed negen man voorop, de volgende ronde kwamen er nog drie voorbij, waar zijn die andere gebleven vroeg Mike ?
Jantje Peeters , toevallig in de buurt, zei , zeg dat die andere zes zijn platgereden. En dus vertelde Mike op de radio dat er zomaar eventjes zes coureurs gelijk platgereden waren. Of toen hij aan Johan Capiot, de wilerenner, net de Brabantse Pijl gewonnen, vroeg: "Heb ge al veel gewonnen ?" Ja zei Capiot, heel veel. O ja, zei onze Mike, waar overal ?
Capiot stond met zijn mond vol tanden.
En zo kan ik uren vertellen, maar laat één ding duidelijk zijn zoals Mike komt nooit iemand meer, ik heb nooit iemand, zelf nu nog niet, meegemaakt die meer toegewijd met iets bezig was dan hij. Wat heeft die Man samen met Maggie voor de Radio gedaan. Niets was hem teveel.
Maar ik heb nog een ander idee, waarom richten we niet eens een een samenkomst in van oud medewerkers ? Een zaal en wat eten en drinken, en wat zoekwerk waar iedereeen gebleven is, moet kunnen.
Ik zit nog altijd niet om een woordje verlegen, en anekdoten heeft iedereen genoeg voor een gezellige bijpraatavond.
Hoe zou dat zijn.

Ik ken ook regelmatig wel eens iets schrijven, maar dat is toch niet hetzelfde ?

Met de beste groeten, oude vrienden.

Floris.
Huygen Florent - Floris <jhuygen-x-gmail.com> - Sun May 30 11:15:58 CEST 2010

Zeer veele mooi herinneringen. Ik woon nu sinds 1990 in Duitsland en heb noch altijd met Radio te doen maar nu wel in engels inplaats. Ik heb wel tranen in me ogen omdat het voor mij het begin was voor me dj karriere in England en Duitsland. Ik vergeet nooit meer de kans die je me gegeven hebt ,Hugo ! Ikzelf ben ook een telekommunikatie freak en met me DJ naam "Timmy Britain" en het programma "Let´s go" op donderdagavond tussen 19 en 20 uur 21 maart 1985 (morgen juist op de dag 25 jaar geleden)was dit het begin van wat ik nog altijd doe. Later heb ik het programma Pop Extra Radio in het leven gebracht met Peter Davies op zaterdagavond ... geloof tussen 20 en 22 uur was dat. Zeer leuke tijd was dit totdat ik een grote fout begaan heb en gewisselt ben naar RZL ... vergeef het me aub. Ik doe morgen ob mein sender http://double-digital.com een 25 jaar flashback. Mischien een beetje te laat om reclame te maken. Het was gewoon toeval dat ik vandaag radio Tongeren ingeven heb op google en zie daar .... perfekt. De groetjes aan alle leden van toen an als jullie hulp gebruiken kunnen dan vraag maar. Ik zoek noch oude uitzendingen van me als iemand ze noch heeft en noch maar danke je wel voor de fijne tijd ! Timmy Britain (Royalbase) (mypspace.com/royalbase - youtube.com/djroyalbase)
Tim Minors <royalbase-x-double-digital.com> - Sat Mar 20 21:29:19 CET 2010
homepage: http://double-digital.com

Stany Vanclee wees me op deze site, en ik moet zeggen dat het toch wel voor een stukje een ontdekkingstocht is. Ik was zelf medewerker van 1991 tot 2000, maar zo die fragmenten uit de jaren '80 kende ik helemaal niet, omdat ik niet van Tongeren zelf ben. In elk geval heel sjiek!!
Marcel Boreas <bormar-x-hetnet.nl> - Sat Jan 2 22:22:31 CET 2010
homepage: http://www.facebook.com/marcel.boreas

Amaai Amaai , waar is de tijd gebleven ?
Ik hoorde juist van Dominique dat deze site online stond , en kon het niet nalaten om dadelijk te komen piepen .
Van de werfkeet tot op de Bilzersteenweg , het waren de mooiste tijden die ik heb mee gemaakt op muziek gebied .
In die tijd keken wij naar de nostalgie van Radio Veronica , wel nu hebben wij onze eigen nostalgie !
Goe gedaan mannen , Hugo en Kris doe zo verder !!
Ik zal ook eens zoeken op mijne zolder of ik er nog fragmenten of foto's liggen heb .

groeten aan al de collega's en luisteraars die deze site bezoeken .

Bruno ( Cupido > Theo van Braekel .
Bruno <dema.pro-x-skynet.be> - Fri Nov 27 09:43:48 CET 2009

Dat is lang geleden. Ik denk '93 of 94. We zaten toen op de Bilzersteenweg denk ik. Net op het moment dat the boss met een ijskar ging rondrijden. Tof initiatief deze website.
Jan Vanvinckenroye <jan.vanvinckenroye-x-telenet.be> - Fri Sep 11 01:17:02 CEST 2009


Fantastisch Hugo & Kris mooie site !Ja,waar is de tijd,God man dat was nog eens echt radio maken met de dingen die we hadden,onze eigen plaatjes draaien,programma's samenstellen....
Zondagsavond tussen 18 en 20 u was het een toffe bende van echte oldievrienden en was het altijd fijn om over muziek te praten.Ik denk nog elke dag aan die goeie oude tijd. Ikzelf zat elke woensdagavond live op antenne met "De Fonotijdsmachine non stop" en Zaterdagsavonds live met "Mengelmoes" popgericht en een mengelmoes van oldies---Het was een mooie tijd. Groeten aan iedereen die mij nog kent ;-)ps: ge gaat nog van me horen ! Want ik kan nog uren vertellen over de onvergetellijke Radio Tongeren !!!
Stany Vanclee <stany.vanclee-x-hotmail.com> - Sat Aug 1 08:23:47 CEST 2009

Het radiostation van ex-radio collega's als Stanny Vanclee,Lucien Knaepen (Professor Silvester) ze zijn nog aktief bij Radio VRW Wellen & Radio Arian Kortessem en een zekere Jantje Peeters heeft bij VRW uitgezonden in de jaren 90.
Het laatste nieuws van radio's kan je vinden op mijn blog-site. Ik zal deze site de komende week in de kijker zetten en eventueel een link plaatsen.

Mvg

Kris Vanrusselt
Radiomaker & Ex-Programmaleider Radio VRW Wellen
kris Vanrusselt <krisvanrusselt35-x-hotmail.com> - Fri Jul 31 20:25:45 CEST 2009
homepage: http://krisvanrusselt.skynetblogs.be

Hey Kris en Hugo, knap gedaan. Wat een mooie tijd in de Jaminéstraat en later op de Bilzersteenweg. Ik ben blij de beurt gehad te hebben om op zaterdagmiddag en op de woensdagvooravond de uurtjes vol te draaien. Dit heeft mij de kans gegeven om nog meer mijn ding te doen en ik nu nog steeds plezier aan beleef. Ik mis vooral ook al de leute die we gehad hebben. Ik kijk er al naar uit om nog meer materiaal terug te vinden hier. Een reunie zou helemaal te gek zijn. Grtz, DJ-M
Michael <contact-x-dj-m.be> - Thu Jul 30 23:16:36 CEST 2009
homepage: http://www.dj-m.be

traantjes in de ogen als ik terug denk
aan die tijd
heb nog wat jingles thuis

groetjes aan de bende van toen

groetjes van hugo (ruud van geel)
Martens Hugo <humako-x-telenet.be> - Sun Jul 19 19:09:34 CEST 2009

Fijn om nog eens foto's uit de oude doos te zien. En oude, bekende gezichten terug te zien.
Een tijd die we nog wel eens willen herbeleven.
(zelfs als een klein piraatje)

Groetjes aan iedereen,
Lucky Star

Cuyx Rudy <jhuygen-x-gmail.com> - Fri Jun 19 22:41:37 CEST 2009

hé de mannen een leuke side goed van u hugo doe zo verder

groetjes mister porky
vanstraelen jean <charliechaplin305-x-msn.com> - Tue Apr 28 12:25:42 CEST 2009

Fantastisch idee !!! Waar is de tijd dat ik -in het begin- als jonge "snotter" de zondagmorgen mee mocht uitzenden met Betty, de nostalgische jingles, de fratsen, de wei bij Jef op de Linderstraat (je hoorde de dieren vaak op de achtergrond), de verhuis naar de Jaminéstraat, dan naar Bilzersteenweg en later naar de "Heco"... Schitterend initiatief mannen. Misschien eens een avond afspreken met de hele bende om herinneringen op te halen !
Dominique Willemaers <dominique.willemaers-x-skynet.be> - Thu Apr 23 00:36:32 CEST 2009

Eindelijk de nostalgie terug online, ik hoop dat jullie nog vele foto's en programma's online gaan krijgen. Ik kijk er alvast naar uit.
Dirk Moermans <moermansdirk-x-gmail.com> - Fri Apr 17 13:39:35 CEST 2009

Ben blij met deze site die goeie oude tijd om nog eens terug tehoren en te zien.Ik mis nog altijd het radio maken.En zeker de tijd van op de lindestraat.
Frank Kindermans <kindermans.frank-x-skynet.be> - Wed Apr 1 11:25:51 CEST 2009

Hey Hugo
Goe bezig jong, alleen al bij het beluisteren van de oude jingles kreeg ik last van een kropje in de keel, noem het NOSTALGIE !!
Ik heb hier ook nog wat bandjes met materiaal, en fotootjes uit de "barak" periode liggen, al zal ik ze eerst moeten zoeken, mocht je er iets mee kunnen aanvangen dan geef je maar een seintje.
Doe zo verder
Vic (Ben van Praag
P.s. ik heb dadelijk ook een link op mijn eigen site geplaatst
Vic <victor.vranckx-x-telenet.be> - Sat Mar 21 16:15:44 CET 2009
homepage: http://www.vic-vranckx.be

Dit was nog een mooie tijd toen muziek draaien vanuit het hart kwam , dit blijven onvergetelijke jaren amusement ! Ronald de Wit (Laurent)
Laurent <baskets-x-telenet.be> - Sat Mar 14 23:01:58 CET 2009

Dag Radio Tongeren,
Ge hebt nog goed gewerkt, ik bedoel dan in de rubriek "oude programma's" bij de foto's ook.

Groeten Kris,
Kris <kris.tech-x-hotmail.com> - Mon Mar 9 16:06:45 CET 2009

Dat was nog een goede oude tijd
maar zal niet meer terug komen maar ik vind dat de mensen van radio tongeren nu er toch anders uitzien ( beetje veel ouder)

jos
jos <jos;loyen@pandora.be> - Wed Mar 4 23:23:41 CET 2009

Dag Hugo,
We, allee gij zijt goed bezig het is al een prachtige site en hij wordt alsmaar mooier, blijven doorgaan!!!!

Groeten Kris,
Kris <kris.tech-x-hotmail.com> - Wed Mar 4 22:25:00 CET 2009

Ziezo.... het gastenboek staat online!
Hugo Sneyers  - Mon Mar 2 12:34:44 CET 2009