Over deze website

Souvenir tante Cťcile

ovengedroogde (kers-) tomaatjes

Bouillabaise

Zalmtorentje

Scampi's met boursin en cognac

Scampi's op z'n indisch

PaŽlla (op de barbecue)

Lotte in prei

Tagliatelli met gedroogde boschampignons

Lasagne al forno

Lamscurry met yoghurt

Whisky - Roomijs dessert

Aardbeien met munt en vanille-ijs

Pasta met feta en tomaten

Pasta met aubergine, tomaten en geitenkaas

Curry van nieuwe aardappelen, gehakt en spinazie

naan-brood

Kip tikka massala en kidneybonen curry

Bladerdeeg gevuld met gehakt, trappist en peperkoek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
IngrediŽnten:
 
  • 300 g korte pasta (b.v. penne)
  • olijfolie
  • 1 teentje look, fijngehakt
  • 1 kleine ajuin, fijngehakt
  • 1 kleine aubergine
  • 1 pot (400g) tomatenvlees met kruiden (bio-merk van Delhaize is een goede keuze)
  • 2 soeplepels tomatenpuree
  • een hoopje gehakte verse tijm
  • 175 verse geitenkaas
     
PASTA MET AUBERGINES,
TOMATEN EN GEITENKAAS
(variant van pasta met feta en tomaten)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bereidingswijze:
 
Kook de pasta in zowat 10 minuten gaar.
Bereid ondertussen de saus:
 
Verhit de olie in de pan, bak het look, en de ajuin enkele minuten.
Bak er de aubergines in kleine stukjes door gedurende 5 minuten.
Voeg de tijm toe.
 
Doe er het tomatenvlees en de tomatenpuree bij. Laat een tiental minuutjes sudderen zodat de saus dikker wordt.
Meng met de pasta en leg de geitenkaas er bovenop bij het serveren.