Over deze website

Souvenir tante Cťcile

ovengedroogde (kers-) tomaatjes

Bouillabaise

Zalmtorentje

Scampi's met boursin en cognac

Scampi's op z'n indisch

PaŽlla (op de barbecue)

Lotte in prei

Tagliatelli met gedroogde boschampignons

Lasagne al forno

Lamscurry met yoghurt

Whisky - Roomijs dessert

Aardbeien met munt en vanille-ijs

Pasta met feta en tomaten

Pasta met aubergine, tomaten en geitenkaas

Curry van nieuwe aardappelen, gehakt en spinazie

naan-brood

Kip tikka massala en kidneybonen curry

Bladerdeeg gevuld met gehakt, trappist en peperkoek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
IngrediŽnten:
 
  • een doosje aarbeien
  • 2 soeplepels verse muntblaadjes, fijngesneden
  • sap van 1 citroen
  • 4 soeplepels kristalsuiker
 
voor 4 personen
 
Bron van dit gerecht: reclameblaadje AD Delhaize
Aardbeien met munt en vanille-ijs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bereidingswijze:
 
 
Spoel de aarbeien en snijd ze in twee.
 
Doe de suiker bij het citroensap en roer. Giet dit over de aardbeien. Voeg de munt toe en meng voorzichtig.
 
Dek af en zet minstens 15 min. in de koelkast. Je kan de aarbeien gerust een paar uur in de koelkast laten staan.
 
Dien op met een bolletje vanille-ijs of citroensorbet.
 
Dit is een heel eenvoudig dessertje dat altijd in de smaak valt. Bovendien ideaal als je gasten ontvangt want je kan het ruim op voorhand klaarmaken. Het is ook een goede manier om aardbeien die niet veel smaak hebben toch lekker te maken!