Over deze website

Souvenir tante Cťcile

ovengedroogde (kers-) tomaatjes

Bouillabaise

Zalmtorentje

Scampi's met boursin en cognac

Scampi's op z'n indisch

PaŽlla (op de barbecue)

Lotte in prei

Tagliatelli met gedroogde boschampignons

Lasagne al forno

Lamscurry met yoghurt

Whisky - Roomijs dessert

Aardbeien met munt en vanille-ijs

Pasta met feta en tomaten

Pasta met aubergine, tomaten en geitenkaas

Curry van nieuwe aardappelen, gehakt en spinazie

naan-brood

Kip tikka massala en kidneybonen curry

Bladerdeeg gevuld met gehakt, trappist en peperkoek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IngrediŽnten:
 
∑ gehalveerde kleine tomaatjes of kerstomaatjes
  (zaadjes eruit halen)
- olijfolie
- zwarte peper
- snuifje zuiker
- zout (bij voorkeur grof zeezout)
 
Bron van dit recept: een reeks met Felice op TV1 met als titel: "als god in Frankrijk".
Ovengedroogde
kerstomaatjes
(heerlijk bij
Bruschetta!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bereidingswijze:
 
De tomaatjes halveren en de zaadjes eruit halen.
De halve tomatjes met de holle kant naar boven in een ovenschaal leggen.
Royaal bestrooien met peper & zout en zuinig bestrooien met suiker.
 
Nog wat olie over doen.
De tomaatjes gedurende 2u30 (ja, zo lang) in een oven van 80į laten drogen.
 
Smaakt heerlijk op bruschetta's, in een slaatje of in een pasta.
Laat zich in de olijfolie goed bewaren.