Over deze website

Souvenir tante Cťcile

ovengedroogde (kers-) tomaatjes

Bouillabaise

Zalmtorentje

Scampi's met boursin en cognac

Scampi's op z'n indisch

PaŽlla (op de barbecue)

Lotte in prei

Tagliatelli met gedroogde boschampignons

Lasagne al forno

Lamscurry met yoghurt

Whisky - Roomijs dessert

Aardbeien met munt en vanille-ijs

Pasta met feta en tomaten

Pasta met aubergine, tomaten en geitenkaas

Curry van nieuwe aardappelen, gehakt en spinazie

naan-brood

Kip tikka massala en kidneybonen curry

Bladerdeeg gevuld met gehakt, trappist en peperkoek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IngrediŽnten:
 
  • tagliatelli
  • ajuin
  • groene selder in stukjes
  • gedroogde boschampignons
  (zie delhaize, gedrood in zakjes)
  • room
  • olijfolie
  • gebraiseerde hesp (1/2 cm), 3 plakken
 
Bron van dit recept: Geertje Phlix (haar mama?)
Tagliatelli met
gedroogde
boschampignons
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bereidingswijze
 
De ajuin en de selder stoven.
De gedroogde champignons 1/2 uur weken (zodat ze juist onder staan)
Het weekvocht toevoegen aan de pan. De hesp in teerlingetjes toevoegen.
Laten sudderen.
Room toevoegen en kruiden. MaÔzena toevoegen.
 
Tagliatelli koken en samen opdienen